[Eski] Korg M3 Orijinal Patch ve Combi'lere İhtiyaç

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

cevit

Yeni üye
M3 Expanded, yani V2 halinde satın almış bulunmaktayım. Bu haliyle orijinal sesler hafızadan silinmiş durumda. Backup almış M3 kullanıcılarından orijinal patch ve combi sesleri paylaşmalarını rica edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

İnceledim.

Tekrar yazayım o zaman, yukarıdaki mesajda ne eksik bilmiyorum ama M3 XPanded olduğunda seslerin sıralaması değişiyor. Ben eski sıralamada seslere ihtiyaç duyuyorum. Eğer eski sıralamda sesler elinde olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Sanırım eski bir kullanıcısın Cihank, elinde vardır zannediyorum eski backupların. Gerçekten çok makbule geçecek.

Bu arada 1991'den beri Korg kullanıcısı olduğumdan dolayı bu Korg anlayışıyla geliştirilmiş sıralamaya ihtiyaç duyduğumu belirtmeliyim. Bu noktada "elimde o da olsun, bu da olsun diye çırpınan" yeni yetme ihtiraslı genç müzisyen adaylarıyla karıştırmanı istemem. Trinity ve Triton'larda da var olan sıralamada görmek istiyorum sesleri. Hani 16'lık düzende ses listesine bakıldığında ikişer sütundan oluşan her sayfada piyanoların, basların, davulların yerleri sabittir... O şekilde. El alışkanlığı.

Expanded'a yükselttikten sonra da geri dönüş yapılmamasının gerekliliğini okuyorum yabancı forumlarda. Cihaz açılmaz hale geliyormuş vs...

Beklemedeyim. Sevgiler.

cevit' Alıntı:
Tekrar yazayım o zaman, yukarıdaki mesajda ne eksik bilmiyorum ama M3 XPanded olduğunda seslerin sıralaması değişiyor. Ben eski sıralamada seslere ihtiyaç duyuyorum. Eğer eski sıralamda sesler elinde olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Sanırım eski bir kullanıcısın Cihank, elinde vardır zannediyorum eski backupların. Gerçekten çok makbule geçecek.

Ben de M3'ü, update edilmiş olarak satın aldım. Bendekiler de senden farklı değil bu durumda.

Bu arada ilk mesajındaki eksik;
Sadece orjinal seslerin silinmiş olduğundan bahsetmişsin. Sıralama ile ilgili bir yazı yok. :)

İlgine teşekkürler Cihank.

Kimsede yok mu acaba bu sesler? Herkes producer.pcg tarzında mı kullanıyor? Ya da M3 kullanan mı yok başka acaba?

Teşekkürler, bunu gördüm. Amerika'yı yeniden keşfetmek olur öylesi ;) Can Elektronik'e tekrar uğrayıp update edilmemiş bir M3 bulmak gerekecek sanırım.

Bir sorum daha var, bunun için yeni bir başlık açmak istemedim. Orijinal radias prog ve combilerini radias karta convert edebilmek mümkün mü? Bunun için bir program var mı? Radias sesleri *.rdl şeklinde sanırım.

cevit' Alıntı:
Bir sorum daha var, bunun için yeni bir başlık açmak istemedim. Orijinal radias prog ve combilerini radias karta convert edebilmek mümkün mü? Bunun için bir program var mı? Radias sesleri *.rdl şeklinde sanırım.

Radias board'um yok. Deneme şansım olmadı.

Forumda başka M3 kullanıcısı yok gidişata bakılacak olursa. Umarım yanılıyorumdur. 2 değişik foruma daha yazdım, Cihank dışında ses yok. Yanıtlar için teşekkürler.

Bende korg m3 kullanıyorum ama sizin klavyelerinizden bi farkı yok aynı şekilde sıralanış falan. Xpanded bnmkide ama ne anlama gelior bilmiorum. bnmde bi kaç sorum olacaktı.

SEQ kısmında kayıt yapıyorum ama yaptığım kayıtlartı hafızaya aldıramıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. iyi günler..

aykutakin' Alıntı:
Bende korg m3 kullanıyorum ama sizin klavyelerinizden bi farkı yok aynı şekilde sıralanış falan. Xpanded bnmkide ama ne anlama gelior bilmiorum. bnmde bi kaç sorum olacaktı.

SEQ kısmında kayıt yapıyorum ama yaptığım kayıtlartı hafızaya aldıramıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. iyi günler..

Hiç kayıt yapmadım ama Media sayfasından olacağını tahmin ediyorum.

Hafıza derken, M3'de dahili olarak bir hafıza yok kayıt için. XPanded kullandığına göre USB takılıdır, onun üzerine Cİhank'nın bahsettiği gibi Media sayfasından kayıt ve tekrar yükleme işlemlerini yapabilirsin.

Geri