[Eski] Klavye sehpaları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

basarrrr

Yeni üye
Uzun suredir kullandıgım "x" sehpamın ahı gidip vahı kaldıgı icin artık klavyelerimi tasıyabilecegim yeni bir sehpa almaya karar verdim.
Her ne kadar turkiyede on-stage yada quik-lok gibi urunleri bulamasakta (zor) eskisine gore daha cok cesit oldugu bir gercek.
eskiden ultimate (spider) stand kullandıgım ve hic memnun kalmadıgım icin o tarzdakileri direk eledim e x standler zaten heran gidici duruyor v-standlar cok hosuma gitti ama fiyatlar malum en iyisi Z modellerine bakayım dedim ve arastırmaya basladım. Cogu insan bu modellere sagladıgı ayak genisligi saglamlıgı ve kolay tasınması acısından ilgi gostermis Tr de ise cogu yerde 1 2 model dısında bulmak imkansız.

Sonuc olarak Hercules Ks 410 b modelini begendim bu standi kullananlar varmı yada gormus incelemis olanlar bilgilerini paylasırsa sevinirim...

Tesekkurler

Teklisini evde kullanıyorum, özellikle yerim dar olduğu için, altına da alet edevat koydum, odada büyük bir ferahlık sağladı. Hercules de malzemeden kaçmamış, taş gibi sehpa üretmiş. Gitar sehpalarını ve askılarını da kullanıyorum. Hepsi fiyatına göre çok kaliteli ürünler.

murattunali' Alıntı:
Teklisini evde kullanıyorum, özellikle yerim dar olduğu için, altına da alet edevat koydum, odada büyük bir ferahlık sağladı. Hercules de malzemeden kaçmamış, taş gibi sehpa üretmiş. Gitar sehpalarını ve askılarını da kullanıyorum. Hepsi fiyatına göre çok kaliteli ürünler.

Agırlık ve tasıma olarak cıkardıgı zorluklar varmı?

Hiç taşımamıştım ama senin için kaldırıp katladım. Ağır olmasına ağır ama, 50'ye 70 ebadında rahat tutulan bir kütle oldu, taşıma açısından da x sehpaya tercih ederim.

Not: İki katlısı da muhtemelen ergonomik bir şekilde içe katlanıyordur.

İki katlısını kullanıyorum, ne yazık ki ikinci katın parçalarını ayrı ayrı taşımak durumundasın, ergonomik bir çözümü yok Ultimate APEX'lerde olduğu gibi.

Ama gerek malzeme kalitesi gerek de kullanım olarak ben rahat ettim, tahmin ediyorum sen de rahat edersin.

Dream_Gypsy' Alıntı:
İki katlısını kullanıyorum, ne yazık ki ikinci katın parçalarını ayrı ayrı taşımak durumundasın, ergonomik bir çözümü yok Ultimate APEX'lerde olduğu gibi.

Ama gerek malzeme kalitesi gerek de kullanım olarak ben rahat ettim, tahmin ediyorum sen de rahat edersin.

Tugan, ben de senin kullandığını söyleyecektim arkadaşa ama askerde olduğunu düşünüp cevap veremezsin diye yazmamıştım :)

Tek katlısını ben de bir konser sırasında kullanmıştım. Bildiğiniz masa, oldukça dengeli duruyor ama ikinci katı tam demonte, bir sırt çantası gerektiriyor galiba.

Miraç, askerde bile ara sıra internete ulaşma şansım oluyor, alışkanlık işte ilk yaptığım şey foruma bir göz atmak oluyor :)

Merabalar ,

Ben de Ks 410-B kullanıyorum , evde kullanmak için almıştım ancak daha sonra sahneye de taşımaya başladım. gerçekten çok rahat etmemi sağlıyor ancak ayakta çalıcaksanız ( otururken böyle bi durum hiç yok ) ve ağır klavyeler kullanıyosanız ( 2 katı da kullanırken ) örneğin bir stage ve bir synth gibi, çok hafif bi sallantı durumu olabiliyor (sağ-sol olarak) , biraz uğraşarak ince ayar yapmak gerek, Salantı derken yanlış anlaşılmasın öyle fazla bi durum yok, rahatsız etmiyor. benim gördüğüm bu sallantı diğer sehpalarda da var. fiyat performans oranı bence çok iyi, ultimate çok pahalı gelmişti bana alırken, ayrıca üst katın isteğe bağlı eğimli olması çok işime yarıyo. Taşıma işine gelirsek de Tugan ın dediği gibi üst kat parçalarının ayrı taşınması gerekiyo , o yüzden taşımak için bi kılıf yaptırdım kendime, bütün sehpanın sığacağı biçimde kare, herşeyi onun içine koyup gidiyorum çok pratik oluyor.

Bu arada naber Tugan , nasıl gidiyor askerlik herşey yolundadır umarım?

Berk

Geri