[Eski] klavye için processor

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

hoş cümlenin sonunda nereye ulaşmak istedin bilemiyorum, belki ödül vardır kullananlara o yüzden evet diyerek geçiştirmiyorum :)

tavsiye "bab"ın da soruyu irdelersek?!

kullandığın alete fazla para vermemişsen, seni anlayabilirim de ne gerek var, "hadi çıksın biri de olur mu ya! desin" abi hiç gerek yok proseslere sesörlere, master ı var insert ü var artık bu aletlerin.

ha diğer yanda, evet kullanmıştım, d 70 im için zamanında, çözüm müydü? "o zaman" için evet.

"yüzgöz olmuş üslubumu hoşgörün"

Üslubun hiç te rahatsız edici gelmedi . Bu kadar zamandır sanal bir alanda da olsa aynı ortamı paylaşan insanlarız. O kadar nazımız geçsin biribirimize.
Processor mevzuunun nereden çıktığına gelince.. Ben de ilk kez "az para verdiğim" bir klavyede sonucu iyileştirmek üzere processorlar kullanmıştım. Şimdiki klavyemin insert, master efektleri gayet tatmin edici fakat aynı sesi farklı efektlerle kaydedip aramak hammallık geliyor .. onun yerine örneğin bir piano için farklı eq ayarları oturtup kullanmak, ya da synthler, orglar için belli efekt setleri hazırlamak daha pratik görünüyor bana. Ama o zamanlar kullandığım processorlar şimdi tatmin edici gelmiyor. Bu yüzden bu yola başvuranlar var mı diye sormak istedim. Yoksa özellikle varmak istediğim bir nokta yok..

Tak araya bir efekt aleti, kaydet....Neticeyi bildir.

Morley veya MXR deneyebilirsin....

Sonra Lexicon

Sonra TC electronics

Sonra Eventide

Sonra Boss :)

Geri