Merhabalar foruma yeni üye oldum..Soruma geçiyim hemen..Bir black metal grubunda calmaya başlayacağım gitarlar konusunda geçmişim var fakat tuşlu çalgılar konusunda hiçbirşey bilmiyorum.Çalacağım grupta şarkıların bir kaç yerinde klavye var çok ön planda değil ama olmasa hissedilir olsa farkedilmez derecede diyeyim..Onun haricindede birkaç yerde şarkı girişlerinde falan tek çalıyorum..%80 konserlerde belki bazen evde kayıtta kullanırım.. O yüzden live performans tarafı ağırlıkta olan bişey istiyorum..Klavye fiyatlarına bi baktım M-audio nun keyrig oxygen keystation midi klavye modelleri var fiyatları ucuz ve de çok bütçem yok açıkçası.
Şimdi ben;
1-Bunlardan herhangi birini alıp bide ustune bi m audio fast track ses kartı alıp laptopumla live performansa çıkabilir miyim?
2-Ya da çıkamassam niye çıkamam.
3-Daha iyi bir öneri var mı?
Dediğim gibi arkadaşlar bütçem kısıtlı ve çalacağım şeyde kısıtlı..Ve çok yeniyim neyin ne olduğunu bilmiyorum..Boşa para harcamamak için deneyimlerinizden gerçekten faydalanmak istiyorum..Bir fikri olan arkadaşlar lütfen yazmaktan çekinmesin..Teşekkürler..
Şimdi ben;
1-Bunlardan herhangi birini alıp bide ustune bi m audio fast track ses kartı alıp laptopumla live performansa çıkabilir miyim?
2-Ya da çıkamassam niye çıkamam.
3-Daha iyi bir öneri var mı?
Dediğim gibi arkadaşlar bütçem kısıtlı ve çalacağım şeyde kısıtlı..Ve çok yeniyim neyin ne olduğunu bilmiyorum..Boşa para harcamamak için deneyimlerinizden gerçekten faydalanmak istiyorum..Bir fikri olan arkadaşlar lütfen yazmaktan çekinmesin..Teşekkürler..