[Eski] Kasa ses sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roctive sen battıkça batıyorsun ... Bence sana daha önce bi haddini bildirebilen olmamış... Sana yemin ederim şu başlığı bi üçüncü kişi gözüyle okudum , verecek cevabın yok ... Hep ama hep kuru gürültü... Sözlerine dikkat et veled melet , kızım sana sölüyorum gelinim sen anla şekli yapma burda... Ben de kendini adam sanan 40 yaşına gelmiş veletler desem hoş durur mu ? Yaşına saygımız var en azından onu da yok etmeyeyim... Ya da sana sen yaşının adamı değilsin desem ? Ben hergün bu sitedeyim tamam produsiyon vs artık neyse ustadsın ama gereksiz sabuk mesajlarını hep görüyorum ıster istemez... Senle tek farkımız sen uzun yıllar burdasın yoksa merak etme en az bende senin kadar takip ediyorum burayı ... O kadar da balık hafızalı değiliz... Diyorsun ya önceden bana bi garezin mı var diye , hayır yok... Kanıt istiyorsan al sana kanıt ... Bu başlıktan önce sana attığım en son mesaj sana teşekkür ettiğim mesajdı . mıx videosu hazırladığın için... Hem de ikinci teşekkür eden... Anla şimdi ne kadar burayı takip ediyorum , varmıymış bir gıcıklığım... Sanırım sen birilerinin sana gıcık olmasını seviyorsun derdin bu... Şimdi deme bana neden önyargılısın diye , sen değil miydin beni psikanalistçi ilan eden ? Roctive şunu bil ben freud değilim .

Ya konuyu kaybettin toparlayamadın ya da bilmezden geliyorsun ki bence bilmezden geliyorsun...

Nedir o ? Hangi mesajda çeliştiğin... Gerçi her mesajda çelişiyorsun ama , bana alıntı yaptırma şimdi kafayı kaldırıp bundan üç önceki mesajımı okusan anlarsın...

Diyorsun ki amacın benle polemikse varım , hep hikaye , sen de biliyorsun daha bana cevap yazma ben de cevap vermeyeyim diyen birinin polemik istemeyecek olmasını değil mi? ...

Sonuç olarak roctive , sana bugüne kadar haddini bildiren olmamış altta kalmak ağrına gidiyor anlıyorum seni ...

kaptantek, sana "velet" demedim ki ben. Onu kimlere gıcık olduğumu anlatmak için kullandım, hemen üstüne ne demeye alındın?

40 yaşında da değilim. "40'a merdiven dayamak", "40 yaşında olmak" demek değil, değil mi?

Yazıları doğru okumaya başladığında seninle anlaşma şansımız olabilir.

Benim yazdıklarımı bir raddeden sonra tersten anlamaya meyilli hale geldin. Ne yazarsam tersinden anlıyorsun.

Sen şimdi benim: "Sen de yazacaklarımı çok ciddiye alıp, alınma sakın. Bak geliyor yine..." cümlemden bir öncesine, bir de sonrasına bak...

Artık benim yazdığım hiçbir şeyi doğru algılamıyor beynin.

Sen ilkönce doğru okumaya başla, ondan sonra bana laf yetiştir.

Evet o kısmı okudum ... Sana nasıl yardımcı olduğunu anlatayım roctive , ilk mesaj tümden gereksiz mesajım olsun da olsun mantığı , daha sonraki dediğin , bi oku dediğin mesaj ; biri de bana öyle bir cevap yazsa , bende senin gibi cevap veririm... Alıntı yapmama gerek yok anladın sen. Bu noktadan sonra hele hiç yok , kim okur bu noktaya gelmiş kimsenin yararına olmayacak bir kör dövüşünü değil mi ?

Hep aynı devam ediyorsun yine , laf ebeliği... Ha 40 olmuşşun ha merdiven dayamışsın bir önemi mi var ? Sanki futbol takımı seçmelerine katılcak , 14 16 , 18 20 . . . . Hani futbol oynamaya insanoğlu 35 yaşında başlasa öyle bir doğası olsa , 37 39 kuşağı seçmeleri yapsak o zaman ben 40 değilim durun durun demeni anlarım... Ama şimdi tutmuş ben 40 değilim diyor 37 35 39 ol ne önemi var ? Burası futbol takımı seçmeleri de değil , ha sen şimdi yine anladım kaptantek gerizekalı değilim diyeceksin yine de... Sen herşeyi geçiştir... Hani bekle de kaptantek bi cevap veremesin , senin tek beklentin bu ...

kaptantek' Alıntı:
...Hep aynı devam ediyorsun yine , laf ebeliği...
kaptantek, gerçek adın ne bilmiyorum, kusura bakma...

"Laf ebeliği" diyerek, bu işi kişisel hale getiriyorsun.
Başka başlıklarda girdiğim tartışmaları konu etmekle, beni psikolojisi bozuk birisiymiş gibi göstererek, yine bu işi kişisel hale getiriyorsun.

Oysa ben senin karakterine yönelik hiçbir saptamada ya da sataşmada bulunmadım.
Sataşmada bulunmamı istemezsin.
Başka başlıklarda ne yazdığınla ilgilenmedim.
İlgilenmemi istemezsin.

Peki istemeyeceğin şeyleri neden bana yapıyorsun?

Sana bir zararım mı dokundu?

Dokunduysa gönülden özür dilerim.

Ama senin şu yaptığın hiç hoş bir davranış değil, farkında mısın?
Ben "ne yaptım" diye sordukça, "anladın onu" diyorsun.
Benim işim değil, "kaptantek'e ne demiştim dün"ün çetelesini tutmak. Ne bileyim ben hangi cümlem seni kırdı?!

kaptantek' Alıntı:
...Ha 40 olmuşşun ha merdiven dayamışsın bir önemi mi var ?
Bence var. 38=40 değil. Öyle mi yoksa?
Her dilde böyle deyimler vardır. Belli sebeplerle kullanılır. Senin için önemi olmayabilir, ama dil senin isteklerine göre şekillenmez.

kaptantek' Alıntı:
...Sanki futbol takımı seçmelerine katılcak , 14 16 , 18 20 . . . . Hani futbol oynamaya insanoğlu 35 yaşında başlasa öyle bir doğası olsa , 37 39 kuşağı seçmeleri yapsak o zaman ben 40 değilim durun durun demeni anlarım... Ama şimdi tutmuş ben 40 değilim diyor 37 35 39 ol ne önemi var ? Burası futbol takımı seçmeleri de değil , ha sen şimdi yine anladım kaptantek gerizekalı değilim diyeceksin yine de... Sen herşeyi geçiştir... Hani bekle de kaptantek bi cevap veremesin , senin tek beklentin bu ...
Geçiştirmiyorum.

Hangi cümlelerim kırıcıydı? Hangi cümlelerim saygısızdı? Hangi cümlelerimi senin karakterine bir saldırıymış gibi algıladın? Hangi cümlelerim seni aşağılar nitelikte?

Senden rica ediyorum, benim için bir 5 dakikanı ayır, ve benim kırıcı olan cümlelerimin tamamını yeni mesajına kopyala ve yapıştır. Hepsine ayrı ayrı yanıt vermeye çalışacağım.
Ama lütfen "sen bildin onu" gibi sokak/deliganlı tavrıyla geçiştirme bunu... seviyeyi koruyalım.
Bilmiyorum ki soruyorum. Lütfen bunun ardında başka bir fikir arama.

Önceki mesajımdan alıntı yapacaktım güya, mesajın kendisini katlettim. Özür dilerim. Belki bir şekilde eski versiyonu geri alınabilir.. bilemiyorum.

Oradan alıntılamak istediğim şuydu:
...Sen bu başlıktan bahset.
Bu başlıkta ne yaptım, onu söyle. Nerededir hatam?
Ne yazdım ki bu başlıkta, bu hale dönüştü?

ilterocktive' Alıntı:
[Dokunduysa gönülden özür dilerim.

Senden rica ediyorum, benim için bir 5 dakikanı ayır, ve benim kırıcı olan cümlelerimin tamamını yeni mesajına kopyala ve yapıştır. Hepsine ayrı ayrı yanıt vermeye çalışacağım.

Bu yeterli benim için , sana da bu yakışırdı . . . En son mesajımı akşam yazacaktım. 38 yaşında birinin ; kardeş konuyu kapatalım bi çözüm arayalım demesini beklerdim deyip vesaire giden bir mesaj... Bi daha da yazmayacaktım sadece her cevap verdiğinde o mesajı tekrar submitleyecektim...
Dedim bir mesaj daha yazsın bakalım belki bir gelişme olur... Evet iyi de yapmışım.....

Gönülden özür diliyorsan , aynısı benim için de geçerlidir...

Yine açıklamaya girersem , bi 3 4 sayfa daha sürer , uğraştırma beni en iyisi böyle dağınık kalsın...

Rastgele İlteroctive . . .

Ama sordum ya daha önce de... "hangi cümlem sana dokundu" gibisinden?
Öğrensem hangi cümlenin seni rahatsız ettiğini, "iyice üzememişim, daha kötüsünü yazayım" mı diyecektim sanki?
Ben buraya birilerini kırmaya gelmiyorum. Kırdıysam, istemedendir, ve tamir etmeye çalışırım en azından.
Neyse... haydi kolay gelsin.

Fan çapı küçüldükçe soğutma için devir artmak zorunda o yüzden gürültü de artıyor. En güzeli imkan dahilinde büyük fanlar kullanmak.

LeventUslu' Alıntı:
ilterocktive' Alıntı:
Kasanın etrafını biriketlerle çevreleyip çimentoyla kapladıktan sonra, ufak bir delikten içeriye kurşun döküp hava boşluğu kalmaması için geri kalan kısmı civayla da doldurabilirsin.
Daha sonra da odayı suyla doldurup başka bir eve taşınırsan hiçbir sorunun kalmaz.

:)
İlter ver coşkuyu.

Kaptantek

Fanlarını temizleme değiştir. Git zalman coolmaster gibi sessiz fanlardan al. Daha sonra kasan buyük bir ihtilma ile masa altındadır. Masanın altını bilgisayarın etrafını saracak kadar piramit süngerle kapla. Kasa içine de fotodaki gibi bir şey yapabilirsin.
Fakat son derece sessiz, PS ve fanlar mevcut.

Bu siteyi incele http://www.acousticpc.com/

a_cooler_master_sileo_500_quiet_computer_case_inside_view.jpg

Bu ürün ısınmayı ciddi anlamda yükseltebilir mi acaba? Sanırım süngerimsi bir madde o. Amd x4' ler yaz aylarında bayağı bir sesli çalışıyormuş diye duydum ilerde böyle bir sorun yaşarsam güzel bir çözüm olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri