Roctive sen battıkça batıyorsun ... Bence sana daha önce bi haddini bildirebilen olmamış... Sana yemin ederim şu başlığı bi üçüncü kişi gözüyle okudum , verecek cevabın yok ... Hep ama hep kuru gürültü... Sözlerine dikkat et veled melet , kızım sana sölüyorum gelinim sen anla şekli yapma burda... Ben de kendini adam sanan 40 yaşına gelmiş veletler desem hoş durur mu ? Yaşına saygımız var en azından onu da yok etmeyeyim... Ya da sana sen yaşının adamı değilsin desem ? Ben hergün bu sitedeyim tamam produsiyon vs artık neyse ustadsın ama gereksiz sabuk mesajlarını hep görüyorum ıster istemez... Senle tek farkımız sen uzun yıllar burdasın yoksa merak etme en az bende senin kadar takip ediyorum burayı ... O kadar da balık hafızalı değiliz... Diyorsun ya önceden bana bi garezin mı var diye , hayır yok... Kanıt istiyorsan al sana kanıt ... Bu başlıktan önce sana attığım en son mesaj sana teşekkür ettiğim mesajdı . mıx videosu hazırladığın için... Hem de ikinci teşekkür eden... Anla şimdi ne kadar burayı takip ediyorum , varmıymış bir gıcıklığım... Sanırım sen birilerinin sana gıcık olmasını seviyorsun derdin bu... Şimdi deme bana neden önyargılısın diye , sen değil miydin beni psikanalistçi ilan eden ? Roctive şunu bil ben freud değilim .
Ya konuyu kaybettin toparlayamadın ya da bilmezden geliyorsun ki bence bilmezden geliyorsun...
Nedir o ? Hangi mesajda çeliştiğin... Gerçi her mesajda çelişiyorsun ama , bana alıntı yaptırma şimdi kafayı kaldırıp bundan üç önceki mesajımı okusan anlarsın...
Diyorsun ki amacın benle polemikse varım , hep hikaye , sen de biliyorsun daha bana cevap yazma ben de cevap vermeyeyim diyen birinin polemik istemeyecek olmasını değil mi? ...
Sonuç olarak roctive , sana bugüne kadar haddini bildiren olmamış altta kalmak ağrına gidiyor anlıyorum seni ...
Ya konuyu kaybettin toparlayamadın ya da bilmezden geliyorsun ki bence bilmezden geliyorsun...
Nedir o ? Hangi mesajda çeliştiğin... Gerçi her mesajda çelişiyorsun ama , bana alıntı yaptırma şimdi kafayı kaldırıp bundan üç önceki mesajımı okusan anlarsın...
Diyorsun ki amacın benle polemikse varım , hep hikaye , sen de biliyorsun daha bana cevap yazma ben de cevap vermeyeyim diyen birinin polemik istemeyecek olmasını değil mi? ...
Sonuç olarak roctive , sana bugüne kadar haddini bildiren olmamış altta kalmak ağrına gidiyor anlıyorum seni ...