[Eski] Kardeş siteler..

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Kardeş Site OLALIM MI?

• evet, tabii ki..

Kullanılan: 1 100.0%
  • hayır,ne gerek var canım..

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

poner

Yeni üye
arkadaslar www.benimsinemalarim.com anladığım kadarıyla bu başlıktakilerin en çok aradğı cevap diğer arayan arkadasları yormamak adına kardeş site ilan etsek birbirimizi çünkü bu site kısafilm ve yönetmen adayalrının toplandığı 5000 üyeyi geçen bir site ve sinema ile müzik kolkala ilerler çünkü duygu aktarımı tek basına görüntüyle mümkün olmaz hem ihtiyac duyan arkadaslara bir faydamız dokunması (ki bu site Türkiye de kısafilmin damarıdır atan kalbidir) kardeş site ilan etmeliyiz birbirimizi..bilenler bilmeyenlere anlatmalı siz ne dersiniz?
hem aramada yorulmazsınız hemde birbirimize bilgi aktarımı yaparız..

Kesinlikle,
kollektif calisma icine girilmeli. benimsinemalarim da da yazdim, yani yazik oluyor, burda o demo lar asiliyor, 5-10 kisi iyi olmus kotu olmus okadar, kimseye bir getirisi yok.
herkes icin challenging olur, CD lerden orjinal muzik kullanilmasi yerine, kendine ozgu tamemen iki tarafinda istedigi bir eser ortaya cikmis olur. ancak boyle basarili olacagina inaniyorum.
kolay gelsin

berk

Birbirimize direk link vermekte hic bir sakinca gormuyorum. Generallerle bir tartisalim.

berk' Alıntı:
CD lerden orjinal muzik kullanilmasi yerine, kendine ozgu tamemen iki tarafinda istedigi bir eser ortaya cikmis olur. ancak boyle basarili olacagina inaniyorum.
kolay gelsin

berk

Tabir biraz kaba olacak ama kı**mı yırttım yıllarca bunu anlatabilmek için; gidip sağdan soldan müzik kullanmayın, onun yerine birazcık araştırın, filminize ya da projenize müzik yazacak birini bulursunuz diye. Sana can-ı gönülden katılıyorum Berk.

Üye olmaya çalışıyorum, aktivasyon mail'ı geldi ancak "aktifleştir" linkine tıkladığımda açılan sayfada "aktifleştirme yapılamıyor" diyor... :?

Orası güzel bir site gerçekten, ara sıra göz atıyorum vakit oldukça. Sürekli dirsek temasında bulunmak camialara faydalı olur tabii ki. Bu yakınlarda film müziği kompozitörü ahbaplarımız Craig Armstrong ve Patrick Doyle ile röportajlar yapma hazırlığındayız, özellikle Patrick ile son Harry Potter film müzikleri hakkında, Cemal o konuda derin bir hazırlık yapıyor (gerçi zaman alıyor zira adamları bir saat aynı masada boş yakalamak dahi mesele, Craig'in stüdyosu aynı sokakta karşı köşemizde ama adamla ancak belli zamanlarda görüşebilmek mümkün oluyor. Patrick de öyle, bir hafta LA'de Burbank'de, bir hafta Londra'da, bir hafta burada, sürekli dolaşan duran meşgul adamlar, o yüzden boş bir zamanlarına denk düşürmeye çalışıyoruz). Eminim Benimsinemalarım camiasının ilgisini çekecektir zira çok enteresan bilgiler olacak röportajlarda.

Mahcem' Alıntı:
Bu yakınlarda film müziği kompozitörü ahbaplarımız Craig Armstrong ve Patrick Doyle ile röportajlar yapma hazırlığındayız

...

Eminim Benimsinemalarım camiasının ilgisini çekecektir zira çok enteresan bilgiler olacak röportajlarda.

Süper olur! Tadından yenmez Mahcem...

8)

Mahcem ve Cemal abi saygıyla önünüzde eğiliyorum :) çıldıracak kadar da merak içinde bekliyorum :!: :!: kolay gelsin..

Craig Armstrong'un Romeo & Juliet, Ray. Moulin Rouge gibi kocaman bütçeli filmlerde imzası var. Onlar bir yana, Bone Collector adlı filmin müziklerini yazmıştı. Ben de o filmin main theme'ine biterim... "New York City"... Acaip minimal, basit fakat çok cool.

8)

Meraba arkadaşlar.Diğer sitelererle köprü kurmak adına www.klaketforum.com adlı siteyide es geçmemenizi istiyorum...Yeni bir site ve tamamen bs.com da olduğu gibi sinema üzerine.Bir kardeşlikte böyle olsun .Olmazmı...

Geri