[Eski] jbl eon15 passive nasıldır?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

piynst

Yeni üye
4 adet 2.el EON15 satın alma arifesindeyim.Cihazları elden teslim alıcam,ancak bazı endişelerim var:Satıcı sadece tizlerde problem yaşadığını ve orjinalleriyle değiştirdiğini söylüyor.Endişelerim şunlar:
Sahte olabilirler mi? İçlerindeki hoparlörler'in sarılmış olup olmadığını nasıl anlarım? Kabinler kolayca demonte hale gitirilip,içleri kontrol edilebilir mi? İçlerindeki kompenantların üzerinde jbl yazmalı mı?Performansları nasıldır sizce? Bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.

Her şeyin sahtesi var, Çin de arabaların bile....
Sarılmış olduğunu ancak profesyoneller anlar.
Genelde öndeki grill sökülünce hoparlörün etrafında ki vidaları söküp çıkartabiliyorsun, ancak bazı modeller daha zor, arka kasaları sökülerek açıla biliyor.
Bazı marka / modellerde yazarken bazılarında sadece numara veya boya oluyor.
Performansları fena değildir, ama en çok kendinden amplifikatörlü olanları tercih edilir E15 lerde.

hocam tam bilmiyorum ama ben eon g2 kullanıyorum ve hoparlörler kabine yapışık pasiflerdede aynı sistem olabilir bildiğim kadarıyla var eonlar güzel hoparlörlerdir ve bu ön taraftaki jbl armasını çünkü kabine baskı olan üst taraftaki yazıyı çinliler yapamadı biliyorum yapmışlarsada helal olsun adamlar iyi çalışıyorlar o zaman :)

Geri