tc elektronik impact twin ses kartı aldım ancak bildiğimiz gibi kart firewire bağlantıyla çalışıyor. SIradan bi bilgisayarcıdan dandik tabir edebileceğimiz 25 liralık via chipset bir kart aldım tabi doğal olarak kart çalışmadı (ben bu konuda yeniyim ç bilgi sahibi değilim.) donanım vs yükleniyor ancak device not found uyarısı alıyorum kompelle iletişime geçtim sol üsttei ışık sürekli yanıyorsa kartta sıkıntı yoktur dediler ve fireware bağlantı kartımın texas chipsetli olması gerektiğini söylediler.
texas inturments chipsetli olan ve bu iş için sorun çıkartmayaca kartı nereden temin edebilirim acaba?
ayrıca donanımın görünüp yüklemesinin yapılmasına rağmen kontrl panelde device not found uyarısı almam cihazla alakalı olabilirmi? driwerları vs güncel olarak indirip kurdum.
cihazı ikinci el aldım 18 ay garantili ancak beni uraştırma ihtimali varmıdır?
Cevap ve bilgilendirmenize ihtiyacım var.
TEŞEKÜRLER.
texas inturments chipsetli olan ve bu iş için sorun çıkartmayaca kartı nereden temin edebilirim acaba?
ayrıca donanımın görünüp yüklemesinin yapılmasına rağmen kontrl panelde device not found uyarısı almam cihazla alakalı olabilirmi? driwerları vs güncel olarak indirip kurdum.
cihazı ikinci el aldım 18 ay garantili ancak beni uraştırma ihtimali varmıdır?
Cevap ve bilgilendirmenize ihtiyacım var.
TEŞEKÜRLER.