[Eski] IK Multimedia Group Buy

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

T-racks Singles listede yok, beleş CSR için de o paralara değmez gibi; ARC alsak boxed olması lazım kargo, gümrük vs. işin içinden çıkamadım ben, düşünüyorum halen..

Ben T-RackS 3 Deluxe Crossgrade alıp hediyesi olarak ARC System Crossgrade almayı düşünüyorum. Fiyatı $212.49 / €161.49 olarak gözüküyor. Gümrükte bir sorun olacağını zannetmiyorum. :roll:

BubbleTrouble' Alıntı:
"Free products can only be downloadable software – not shippable products." diyormuş sitede..
Öyleymiş malesef, sonradan ben de görmüştüm. Bu durumda Deluxe Crossgrade paketini alabilmek için gereksiz yere ARC System'in tam versiyonunu almak gerekiyor ki o da nakliyeyle beraber gümrük limitini aşıyor sanırım. Bir de yeni plug-inleri (Black 76, White 2A) bundlelara dahil etmemeleri de kötü olmuş. :roll:

kn' Alıntı:
Bu durumda Deluxe Crossgrade paketini alabilmek için gereksiz yere ARC System'in tam versiyonunu almak gerekiyor ki o da nakliyeyle beraber gümrük limitini aşıyor sanırım..

Şu listedeki herhangi bir ürüne sahipsen crossgrade alabiliyorsun ve önceki dediğin gibi (Deluxe Crossgrade alıp ARC Crossgrade'i free seçmek) yapabiliyorsun ama "measurement microphone" sahibi olamıyorsun, artık o da mikrofonsuz ne işe yarayacaksa:

http://www.ikmultimedia.com/Main.html?Crossgrade/index.php

Evet, listeden sahip olduğum ürünler var ama bu sefer de fiyatı Deluxe Crossgrade'in fiyatının altında kaldığı (5 dolar düşük :)) için Deluxe Crossgrade'i alamayacağım..

Bu arada mikrofonsuz olan crossgrade paketi ARC nativeden TDM'e yükseltme yapacaklar için sanırım.

"Upgrade for ARC native users(no microphone included)" yazıyor sitede..

Native versiyonu almış olanlarda ölçüm mikrofonu olacağını farzederek o şekilde yapmışlar sanırım.. Yoksa bir şeyi mi kaçırıyorum?

kn' Alıntı:
Native versiyonu almış olanlarda ölçüm mikrofonu olacağını farzederek o şekilde yapmışlar sanırım.. Yoksa bir şeyi mi kaçırıyorum?

Ben de onu anladım ama bu şekilde de işe yaramıyor ve zaten bu iş bulmacaya döndü; neyse önümüzde 2 aydan fazla zaman var, bunu bir şekilde çözmek lazım..

Bana CSR ve T-RackS'den başka yarayan bir şey de yok gibi, SampleTank ve Miroslav zaten var belki SampleMoog olabilir. Satın alan kullanıcı sayısı şimdiden 500'e dayandı 5000'i kesin geçer bari yeni modellemeleri free product olarak dahil etseler, IK'nın forumunda millet zaten bunu söyleyip duruyor..

Tabi bir de o upgrade paketi download versiyonu olduğu için başka bir kutulu ürün alınmayacaksa kampanyaya dahil olamıyor. :D

İlk 4-5 günde 500'e yaklaştıysa bence de 5000'i çok rahatlıkla geçer. Ben de ikinci ücretsiz plug-in olarak SampleMoog'u düşünüyordum.. Yeni modellemelerle ilgili yorumlara ben de denk gelmiştim yabancı forumlarda ama IK yetkilileri ücretsiz olmayacağını, kampanyaya da dahil edilmeyeceğini söylüyorlardı sanırım. Artık olursa onları da farkını ödeyip puanlarla alırız.. :)

Ben T-rackS 3 Deluxe Crossgrade download only (yani kutusuz) ürünü satın alsam, 2 tane beleş ürün almaya hak kazanamıyor muyum, illa ki kutulu ürün almak gerekli diye bir şey var mı yok mu? :roll:

Pardon, ücretsiz ürünler sadece download versiyon olmak zorundaydı. Ben işin içine ARC girince karıştırmışım biraz.. :)

Ya yok ben de emin olamıyorum ki o nedenle sordum; yok bu yasak, bu promo code'la diğeri çalışmaz, yok bunlar kampanyaya dahil değil vs. bir sürü kısıtlama koymuşlar.

Paranla rezil olmak bu olsa gerek ki bana göre 2009'daki kampanya kayıtla-mixle uğraşanlar için daha iyiydi, ürünler o sıralar bug doluydu da ciddiye almamıştım o kadar..

BubbleTrouble' Alıntı:
Paranla rezil olmak bu olsa gerek ki bana göre 2009'daki kampanya kayıtla-mixle uğraşanlar için daha iyiydi, ürünler o sıralar bug doluydu da ciddiye almamıştım o kadar..

Evet o kampanyada 99 dolara Tracks single'lardan bir alana bir bedava diye basladi sonra 4 tane bedava verdiler. Ben Fairchild'i almistim, onun uzerinden Pulltech, Optocompressor, Brickwall Limiter ve Linear EQ'yu kaptim, sonra bir de Classic Reverb'un Hall algoritmalarini da eklediler.
Urunlerde bazi buglardan baska 64 bit yapmayacaklar muhabbeti donmeye basladi, ben de bayagi daralmistim o yuzden, adamlar gecen hafta hepsini update ettiler buglar temizlendi ve 64 bit yaptilar, hayatta harcadigim en iyi 99 dolar oldu :)
Birde o alisveristen 10-15 dolar gibi bir sonraki alisveris icin kupon verdiler.

Geri