[Eski] HD kartlar ve Firewire

• Konuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

A

Anonymous

Guest
selam,digidesign HD kartların firewire 800 yapılma olasılığı varmıdır ? digidesign böyle bir olaya kalkışırmı ?Gelecekte firewire 800 den sonra yeni bir firewire arabirimi üretilirse bu mümkün olabilirmi HD sistemler için ?

Lütfen açtýðýnýz konularýn baþlýklarý, sorduðunuz soruyu veya yorumu tanýmlar nitelikte olsun ki týklayanlar neye baktýklarýný bilsinler. Bu baþlýðý düzeltiyorum.

Sculpture' Alıntı:
selam,digidesign HD kartların firewire 800 yapılma olasılığı varmıdır ? digidesign böyle bir olaya kalkışırmı ?Gelecekte firewire 800 den sonra yeni bir firewire arabirimi üretilirse bu mümkün olabilirmi HD sistemler için ?

Simdi biz kullanicilar bu konuda ne desek bos, o yuzden bu soruya sadece spekulatif cevap verilebilir :D Neden olmasin diyorum, eger boyle bir gelisme olursa bunu foruma hemen duyururum merak etmeyin :wink:

Başlık konusunda acemilik yaptım kabul ederim ama ben olsam bunu mail olarak bildirirdim msj ana sayfadan değil!.. :idea: .Hayır cevaplamamışsınızda batuhan o ilginç neyse kolay gelsin.

benim tahminim FW degil de Waves gibi ethernet uzerinden calisicak bir DSP sisteme gecerler.Yeni MAC lerde cift ethernet var. Belki Digidesign koydurmustur.Hahahaha.
Oz

Geri