[Eski] FTP hatası

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolgaf

Yeni üye
selam şöyle bir ftp hatası çıkıyor:

an error occured....

details:
200 type set to I
227 entering passive mode (212, 98, 201, 19, 223, 22)
150 openning binary mode data

sorunun ne olduğunu anladınız mı? kota değil, ayrıca tüm folder'larım açılabiliyorken içine yüklemeye çalıştıklarım yükleniyor ancak 0 byte'lık dosyalar olarak yükleniyorlar. bu da ilginç bir özellik

teşekkür şimdiden.

Sorunun nerede olduðunu anlamadým, bir ftp adresine baðlanmaya çalýþýrken mi bunlarý görüyorsun, yoksa bilgisayarýna ftp server mý kurdun, insanlar mý sana ulaþamýyor?

Gösterdiðin listede bir sorun yok, opening binary mode bla bla... deyip iþini tamamlamasý lazým aslýnda her þartta.

Batuhan Bozkurt' Alıntı:
Sorunun nerede olduğunu anlamadım, bir ftp adresine bağlanmaya çalışırken mi bunları görüyorsun, yoksa bilgisayarına ftp server mı kurdun, insanlar mı sana ulaşamıyor?

Gösterdiğin listede bir sorun yok, opening binary mode bla bla... deyip işini tamamlaması lazım aslında her şartta.

şöyle ki,
browser'da
ftp://isim:[email protected]
yazınca direkt açılıyor, şimdiye dek de hep öyle kullandım, değiştirdim ekledim, sildim. ama bu akşam ne oldu bilmem bir anda değişti.

FTP server kurdum ama orada da yüklüyor gözükürken 0 büyüklüğünde bir dosya yüklüyor sadece.

Baðýmsýz bir ftp server programý ve web browser sonuç oalrak baþarýsýz oluyorsa, ve sisteminde bir dðeiþiklik yapmadýysan, bu iþi sabancý bilgi iþlem ile halletmen gerek sanýyorum. Sorun karþýda anlaþýldýðý kadarýyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri