[Eski] Flexyarm

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteye ilk girdiğinde karşına çıkanın aynısından kullandım. Yükseklik ayarı var, monitorün kafasını aşağı basma imkanı yok. Kameradaki tilt hareketi gibi. Kullanılan yerde böyle bir harekete ihtiyaç duyuyorduk.

Ona ihtiyacım olmaz diyorsan stabil bir ürün gibi gözüküyordu. Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

Berkay' Alıntı:
Siteye ilk girdiğinde karşına çıkanın aynısından kullandım. Yükseklik ayarı var, monitorün kafasını aşağı basma imkanı yok. Kameradaki tilt hareketi gibi. Kullanılan yerde böyle bir harekete ihtiyaç duyuyorduk.

Ona ihtiyacım olmaz diyorsan stabil bir ürün gibi gözüküyordu. Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

Tamam, tekrar saol.

1242631814043843333.jpg

Bende yukaridaki kol var. (9 kg Modeli) Monitor 9.8kg ama sorun olmadan tasiyor. 360º pan var, 270º kadar tilt yapiliyor, bir de monitoru 360º dik, yatay konumlar arasinda dondurebiliyorsunuz. Baya esnek bir kol. Yurtdisinda 3 lu monitor standini da kullandim bir sure. (2 tane 24" ile) O da basariliydi. Turkiye'de kim satar, ne kadardir bilmiyorum. Ben 80$ a almistim. Ayrica benim aldigim model masaya sikistirilarak takilan model, bazilari montaj gerektirebiliyor, ona da dikkat.

Gonderdigin sitede sanirim ayni ayak mevcut. Referanslar da asagidaki fotografi buldum. Bu cok benziyor.

Uploaded with ImageShack.us

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri