[Eski] Fast Track Pro EQ

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayk08

Yeni üye
Merhabalar Fast track pro ses kartım var ve driver özelliğinde equalizer yok? Eklenti bir program yada başka bir driver varmı? Yoksa equalizer'lı bir yazılım yokmu? Asus P5B On-board ses kartında bile equalizer özelliği var? koskoca Fast track pro da yokmu yoksa? :shock: :shock:

Sevgiler, hayırlı günler.

Tüketici seviyesi bir kartın vasat bir EQ'su gibi olmasındansa hiç EQ'sunun olmaması daha iyidir.

M.

:shock: Mahcem abi neden ki? Kart kötü bir kartmı? Ben çok memnunum ''low/med/hi'' ayarlarıda olsa çok güzel olurdu en azından ''Windows Mediaplayer'' gibi bir EQ'su olsa hiç fena olmazdı diye düşünüyorum?

En azından yazılımsal şekilde EQ desteklenmesi gerekmezmi peki? Bence ses değince EQ'nun önemi okadar yüksekki olmazsa olmaz yani?

http://pas-products.com/bilder/eq32.gif

En azından kast ettiğimde aynen yukardaki link gibi birşey. Aslında fazla üstelememin sebebi ''illede olsun banane'' dercesine söylenmem, koskoca M-Audio yani kıytırık bi kart değilki. (snopy, s-link vs. gibi) O yüzden okadar para verdik, şahsen ben bu fasttrack pro'ya tam hatırlamıyorum 3 veya 4 sene önce 260 lira verdim, yazık günah değilmi hepimiz parayı yolda bulmuyoruz illaki çabalayıp kazanıp alıyoruz. Hiçbir zaman emeklerimizin tam karşılığını alamıcaz sanki, yabancı milletin insanı hep bizlere kazık atmak istiyor. İyi insanlarda var ama genel olarak öyle değilmi?

@Ayk08
M-Audio evinde film izleyip, oyun oynayıp, arada da müzik dinleyen kullanıcıya değil, hem bunları yapıp bir yandan da müzik kaydetmeye çalışan kullanıcıya hitap eden bir firma.

Yani Realtek ALC çipinin amaçladığı hizmet seviyesinden farklı bir hizmet seviyesi amaçlıyor elindeki kart. Bu hizmet seviyesinde ise mantık, "kullanıcının EQ'ya ihtiyacı varsa bunu harici olarak halletmeli, benim işim sadece ve sadece bilgisayar ile kullanıcı arasında sesi iletmek" oluyor genelde.

Elbette kendi üzerinde sinyal işlemcisi taşıyan kartlar da yok değil. Ancak bunlar da senin amaçladığını düşündüğüm kullanım için değiller.

ayk08' Alıntı:
En azından yazılımsal şekilde EQ desteklenmesi gerekmezmi peki? Bence ses değince EQ'nun önemi okadar yüksekki olmazsa olmaz yani?

http://pas-products.com/bilder/eq32.gif

En azından kast ettiğimde aynen yukardaki link gibi birşey. Aslında fazla üstelememin sebebi ''illede olsun banane'' dercesine söylenmem, koskoca M-Audio yani kıytırık bi kart değilki. (snopy, s-link vs. gibi) O yüzden okadar para verdik, şahsen ben bu fasttrack pro'ya tam hatırlamıyorum 3 veya 4 sene önce 260 lira verdim, yazık günah değilmi hepimiz parayı yolda bulmuyoruz illaki çabalayıp kazanıp alıyoruz. Hiçbir zaman emeklerimizin tam karşılığını alamıcaz sanki, yabancı milletin insanı hep bizlere kazık atmak istiyor. İyi insanlarda var ama genel olarak öyle değilmi?

Aslında ben linki bunun verilen para veya kartın iyi olup olmaması ile ilgisi olmadığını anlatmak için vermiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri