[Eski] Farklı Platforma Geçince Ayar Kaybolması

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Merhabalar. Masaüstünde Windows 7 64 bit ve Macbook'da Snow Leopard 10.6.8 üzerinde PT 9.0.5 kullanıyorum. Genel olarak çalışmalarımı evde masaüstünde yapıyor ancak bazen durum gereği macbook üzerinden projeye devam etmek zorunda kalıyorum. (Ev dışında olmam gerektiğinde yani). Çalıştığım projeyi komple flash diske atıp birbiri arasında transfer edip kullanıyorum.

Projeler gayet güzel birbirlerine açılıyor ancak plugin ayarlarım kaybolmuş oluyor. Mac üzerinde yaptığım projeyi Windows'da açınca (yada tam tersi) tüm sesler ve pluginler yerli yerinde ancak plugin ayarları olmuyor.

File - Save Copy In komutuyla herşeyi ayrı bir yere yedeklememe rağmen plugin ayarlarını da kaydetmeyi başaramadım. Bunun yolu nedir acaba?

Plug-in ayarlarını kaydetmek için bir seçenek vardı. Şu an bakamıyorum ama save copy in deyince o pencerede çıkıyor.

Evet gördüm o seçeneği, işaretleyerek başka bir kopya aldım. Ama olmadı malesef. Kullandığım pluginler de standart içinde gelenler.

Peki projeyi açmak yerine, yeni proje açıp, önceki projeden kanalları import etmeyi denedin mi?

Hmm, şimdi tam olarak anlamadım.

Elimde laptop üzerinde çalışmış olduğum bir proje var. Onun klasörünü komple kopyala yapıştır masaüstüne attım. Masa üstünde yeni bir proje açtım. Diğer projeden onları nasıl alıyorum?

Yani import/export olayı tam olarak nerede? Eski projeden kanalları tek tek export alsam zaten pluginleri açmaya gerek olmayacak?

PT'da, kanalları kopyalamak diye bir özellik mi var? Yani bir channel strip kopyalama mantığına benzer.

O noktayı biraz daha açabilirmisin sana zahmet :roll:

boş bir proje aç. option+shif+i ile import session data penceresini aç. projeni seç. istediğin kanalların istediğin herşeyini al.

Geri