Miraç Atıcı
Üye
Merhabalar. Masaüstünde Windows 7 64 bit ve Macbook'da Snow Leopard 10.6.8 üzerinde PT 9.0.5 kullanıyorum. Genel olarak çalışmalarımı evde masaüstünde yapıyor ancak bazen durum gereği macbook üzerinden projeye devam etmek zorunda kalıyorum. (Ev dışında olmam gerektiğinde yani). Çalıştığım projeyi komple flash diske atıp birbiri arasında transfer edip kullanıyorum.
Projeler gayet güzel birbirlerine açılıyor ancak plugin ayarlarım kaybolmuş oluyor. Mac üzerinde yaptığım projeyi Windows'da açınca (yada tam tersi) tüm sesler ve pluginler yerli yerinde ancak plugin ayarları olmuyor.
File - Save Copy In komutuyla herşeyi ayrı bir yere yedeklememe rağmen plugin ayarlarını da kaydetmeyi başaramadım. Bunun yolu nedir acaba?
Projeler gayet güzel birbirlerine açılıyor ancak plugin ayarlarım kaybolmuş oluyor. Mac üzerinde yaptığım projeyi Windows'da açınca (yada tam tersi) tüm sesler ve pluginler yerli yerinde ancak plugin ayarları olmuyor.
File - Save Copy In komutuyla herşeyi ayrı bir yere yedeklememe rağmen plugin ayarlarını da kaydetmeyi başaramadım. Bunun yolu nedir acaba?