Selam arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum.Üye olmamda ki en büyük etken korsana olan karşı duruşunuz.Ben de tamamen bedava DAW ve VST ler kullanmaktayım.DAW olarak Podium Free,VST olarak ise Antress Modern Series ve Nasty Series kullanıyorum.Benim gibi amatörler için hiçde yadırganmayacak programlar.
Ve işte bunların yanı sıra bir süredir kendi VST lerimi yapıyorum.Burda ilk yaptığım 7 VST yi ücretsiz olarak dağıtıyorum.Ben kendi çapımda beğendim ama bir de sizin yorumlarınızı istiyorum.Umarım iyi birşeyler yapmışımdır.
İçindekiler;
Blue 512 Preamp (API 512 baz alınarak yapıldı)
Classic Compressor 1 (Basit compressor mantığı ile yapıldı)
Classic Compressor 2 (Pultec CL1B baz alınarak yapıldı)
Newbie 1272 Preamp (Neve 1272 baz alınarak yapıldı)
PassiveAgressive EQ (SSL Console Eq baz alınarak yapıldı)Görüntüsü Pultec i andırabilir :lol:
ReValver Preamp (Klasic 12AX7 lambası baz alınarak tek ve çift lambalı olmak üzere yapıldı)
TapeWorm Tape Saturation & Warmth (Studer A800 baz alınarak yapıldı.Tape warmth ve tube saturation bir bağımsız katlarda birleştirildi)
https://rapidshare.com/files/3283063669 ... Series.rar
Bu arada dosya eklemeye çalıştım uzun bir uğraş sonucu 4-5 defa hata verdi.Rapide yüklemek zorunda kaldım.
Saygılar...
Ve işte bunların yanı sıra bir süredir kendi VST lerimi yapıyorum.Burda ilk yaptığım 7 VST yi ücretsiz olarak dağıtıyorum.Ben kendi çapımda beğendim ama bir de sizin yorumlarınızı istiyorum.Umarım iyi birşeyler yapmışımdır.
İçindekiler;
Blue 512 Preamp (API 512 baz alınarak yapıldı)
Classic Compressor 1 (Basit compressor mantığı ile yapıldı)
Classic Compressor 2 (Pultec CL1B baz alınarak yapıldı)
Newbie 1272 Preamp (Neve 1272 baz alınarak yapıldı)
PassiveAgressive EQ (SSL Console Eq baz alınarak yapıldı)Görüntüsü Pultec i andırabilir :lol:
ReValver Preamp (Klasic 12AX7 lambası baz alınarak tek ve çift lambalı olmak üzere yapıldı)
TapeWorm Tape Saturation & Warmth (Studer A800 baz alınarak yapıldı.Tape warmth ve tube saturation bir bağımsız katlarda birleştirildi)
https://rapidshare.com/files/3283063669 ... Series.rar
Bu arada dosya eklemeye çalıştım uzun bir uğraş sonucu 4-5 defa hata verdi.Rapide yüklemek zorunda kaldım.
Saygılar...