[Eski] EQ3-DynIII plug-in kullanicilari dikkat!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

berk

Yeni üye
Bu hafta katildigim seminarda, sikayet uzerine simdilik tek cozumu olan bir konuyu yazmak istiyorum, bilmiyorum Post Production kadar automation kullaniyormusunuz, bu ismi gecen plug-in ler insert lerde olunca, session kapiyip tekrar actiginizda, butun automation lar siliniyor, simdilik tek cozumu, bu iki plug-in i, plug-in folder indan cikarmak.

eger kritik automation lar varsa, bu plugleri kullanmayin. Digi ustunde calisiyormus

kolay gelsin

berk

PT 6.0 ve ustu(PT 7.0 dahil) simdilik Mac kullanicilarindan duydum, sahsen bu plug-inleri kullanmiyorum, PC deki karakterini bilemicem...

PS: simdi dikkatimi cekti, butun automationlar derken yukarda, sadece plug-inlere yazilmis automationlari kastetmistim... :!:

kolay gelsin

berk

Saniyorum PC'de boyle bir sorun yok, DUC forumunun LE windows bolumunde boyle bir sikayet gozume carpmadi henuz.
Yarin bir ara PT LE 7.0 ile deneyecegim.

Tesadüf ben de onu yüklediğimden bu yana hiç kullanmamıştım, bu hafta sonu bir deneyeyim.

Burak 7.0'ı aldığını bilmiyordum. Şu iLok muhabbeti beni kıl ediyor, yoksa alacağım ben de ama... acelesi yok, beklesin biraz.

G5 Dual 2.3 GHZ Tiger uzerinde 6.8.2 versiyon PT (digi002) da denedim. Bir sorun cikmadi. Tek sorun interface cok goz yorucu. :)
Ama Renaissance'dan birseyler ogrenmisler ki o da grafik olarak eq yapabilmek.

Geri