[Eski] eclipse ışık mikserine program yazmayı bilen var mı?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

themuraty

Yeni üye
euro club marka 2 adet robot (moving head) ve eclipse marka ışık kumandası aldım kelepir olduğu için ancak program yazamadım.yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa sevinirim...

themuraty' Alıntı:
euro club marka 2 adet robot (moving head) ve eclipse marka ışık kumandası aldım kelepir olduğu için ancak program yazamadım.yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa sevinirim...

Masanın arkasında yapacağın adımları teker teker yazıyor. ( Bazı masalarda yazmıyor ) Eğer beceremezsen adım adım tarif ederim. Yalnız bu masadan öyle konserlerde gördüğün programları bekleme. sağ sol aşağı yukarı :D tamamdır.

onemusic' Alıntı:
themuraty' Alıntı:

Masanın arkasında yapacağın adımları teker teker yazıyor. ( Bazı masalarda yazmıyor ) Eğer beceremezsen adım adım tarif ederim. Yalnız bu masadan öyle konserlerde gördüğün programları bekleme. sağ sol aşağı yukarı :D tamamdır.

Valla bizde diskoya kiraya vermek için bunlardan 4 tane almıştık.Bi tane patatesten çin masa al yalla program filan uzun iş :D Birinide koy başına potları kaldırıp indirsin :D onemusic'in dediği gibi aşa yukarı yapsın yeter :D

Zaten başına birini koyarak çözdüm ben de sorunu.Bu arada bendekinde de arkasında hiç bişey yazmıyor.Teşekkür ederim.

themuraty' Alıntı:
Zaten başına birini koyarak çözdüm ben de sorunu.Bu arada bendekinde de arkasında hiç bişey yazmıyor.Teşekkür ederim.

O zaman seninki joystick olan model.

Zaten eclips de çin malı :D En ucuzlardan biridir :D

Scanner filan mevcut hesapta ama programlık bi olay da yok aslında hepsi 2 tane robot zaten 200 kişilik küçük bi mekanda kullanıyoruz.Üzerinde 8 tane fader, 8 scanner tuşu, 8 tane program için scene tuşu var.Aldığım fiyat kalitesini belli ediyor zaten çok bişey beklemiyordum.Program işini de çözdük ama dediğiniz gibi yukarı aşagı, sağa sola yeter :D

cin dmx 512

Çin malı dmx 512 aletini çalıştır, sonra program tuşuna basılı tut ,ardından scan bölümünden 1 ve 2'yi seç , potları deneyerek yaptığı işlevleri bul, birinci robotu seçili bırak ve hareketini rengini vs. belirle ardından ikinci robotu seçili bırak ve onunda konumunu ,rengini vs. belirle adım bittiğinde robotların ikisinide scan bölümünde seçili bırak ve midi/add tuşuna ve aynı anda potların üst kısmında bulunan tuşlardan birincisine bas ve bırak sonra ıikinci hareketleri belirle bu sefer ikinci tuşa midi/add ile birlikte bas sonrakileride sırası ile kaydet 3-4-5 gibi. zaten bu gibi kontrol cihazlarında sekiz adet kaydetme tuşu bulunuyor .ilk sekiz dolduktan sonra egerki ikinci bir ışık sahnesi yazmak istersen küçük ekranın sagında asagi ve yukarı ok işareti olan iki tuş var yukarıya doğru bir kez bas en sagdaki sayı iki olur ve orayada aynı yolu izleyerek kayıt yapabilirsin. kayıt ettigin programı oynatmak için programa basılı tut robotlar black out'a geçer en sag alt ta black out tuşuna bas robotlar devreye girecektir sonrada auto/del'e bas yazdıgın program çalışacaktır. iki program yazdıgın için ekrandaki son sayıyı bırinci program için bir ikinci program icin iki yap yeterli olacaktır.

Geri