[Eski] Dizi Film Müziği yapabilecek Müzisyen/ler aranıyor...

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

mKaRaN

Yeni üye
www.internetdizisi.com
adresi üzerinden yayım yapacak olan bir dizi film projemiz var..

Kısa film çekebilen insanların Kurallar ve konsept çerçevesinde birer (fazlası da olabilir) bölüm çekmesi suretiyle oluşturacagımız ödüllü bir dizi film projemiz var..

Her bölüm iiçin farklı bir ekip görev alacak.. Müzisyen dostlarımızdan talebimiz sitede oluşacak ekiplerle bağlantıya geçip, size en uygun (şehir vs.) ekiple irtibata geçerek bölümün müziklerini hazırlamanız..

Projenin genel koordinatörü olarak dizinin jenerik (her bölümde olacak) ve genel müziklerini hazırlama da bana düşüyor.. tabi ben müzisyen değilim.. :)

senaryo, müzik konsepti vs. için müzisyenin kendisine istediği her done verilecek ama genele yazmak istemiyorum.. burdan söyleyebileceğim Bilim-kurgu bir proje olduğudur....

İstanbul avrupa yakasından müzisyen arkadaslarla görüşmek için sabırsızlanıyorum..

Not : 1.bölüm çekimlerine bu pazar başlıyoruz..
Not2: Bu proje www.benimsinemalarim.com kardeş sitesidir.

Genel olarak sorulduğu için açıklama;

Dizinin konsepti kuralları gibi doneler sitemizde mevcut. ama özü anlatmaya çalışırsak;

Bizler kısafilm çekebilen insanların artık 1 adım daha ileriye geçip, birlikte birşeyler yapma, bilgilerimizi paylaşarak hepbirlikte bir adım ileriye geçebilme amacı güden, bu proje ile sesimizi duyurmaya çalışan kısafilmcileriz..
Türk kısafilmciliğinde işlenmeye korkulan bir konu olan bilim-kurgu/paranormal olaylar kapsamına girişimizin nedeni de budur zaten.. Yani yapabilen ortaya çıksın, yapamayan da yeteneklerinin ölçüsünü görsün vs...

Müzisyen dostlarımızdan talep ettiğimiz şey şöyle;
Madem bu kadar ciddi bir işe girdik, neden başkalarının Şarkılarıyla filmimize müzik yapalım ki.. Bildiğimiz kadarıyla müziktek'te tıpkı bizler gibi yeteneklerini sergilemek isteyen amatör/yarıamatör ve profesyonel müzisyenler var.. Onlardan da istekli olanlar bu projede anlaşabildikleri bir ekiple yada tüm proje genelinde bölümlerin müziklerini yapsınlar istedik.. Bu amaçla yapılmış bir çağrıdır..

Talepte bulunan müzisyenlerimiz benimle iletişime geçebilirler. Böylece sizi sizin şehrinize yakın olan ekiple yada çalışmak istediğiniz ekiple tanıştırırız ki çalışmalarınıza başlayabilesiniz..

mail/msn:

[email protected]

Kaan arkadasım.. müziklerini dinledim.. msn üzerinden yada sitemize üye olup oradan iletişime geçersen görüşebiliriz. tahmin edersiniz ki bir çok siteye ilan bıraktık. hepsini takip etmek çok zor..

Diğer müzisyen arkadaslarımız için de aynı şey geçerli. şimdilik 6-7 ekip görünüyor. yani en az 8-10 müzisyene ihtiyaç var..

bekliyoruz efendim.. :)

www.internetdizisi.com/forum

Antalya çevresinden film ekibiniz var ise müzik konusunda kendimce yardım edebilirim. Daha çok sayısal seslerde başarılıyım.

Sizinle çalýþmayý isterim.

Çalýþmalarýmý dinlemek için imzamda bulunan StudioBrN linkine týklamanýz yeterli.

Geri