[Eski] digital mixer e power gerekirmi?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

h_midi

Yeni üye
bi kafeden iş teklifi geldi ve bizde kabul ettik.Cihazları kiralamayı düşünüyorduk ama bi anda kafamda bi ışık belirdi.yahu sende digital bi mixer var .onunla bişeyler yapmaya çalışsana diye.neyse bende merak ettim acaba bendeki mixer e 2-3 kolon bağlasak mikrofonlar falan ..bi kaçta mikrofon sehpası :twisted: yani benim mixeri orada kullanıp verilecek kira bedeli ile alacağımız hoparlör vede sehpa vs...lerin parasını ödeyebiliriz diye düşündüm.fakat eğer bu cihaza power gerekecekse bu işe hiç girmeyi düşünmüyorum.İçimden bi his kesinlikle çalışmayacağını söylesede ben yinede yazıyorum.Olduda çalışmadığını öğrendik.iyi kötü bi power (ikinci el tabiki)ne kadar dır.önerebileceğiniz marka,model.şimdiden teşekkürler. (behringer euro rock ub 1832 fx pro)

Digital mixer derken neyi kasit ediyorsun?

Elektrik ve elektronik her cihazin calismasi icin bir guc kaynagina ihtiyac vardir.

Ayrica burada bu konu ile sna daha yeni yazdim. Biraz her seyi tekrar etmis oluyoruz.

digital mikserin cıkışına kesinlikle ampli takmak zorundasın ki hoparlorleri besleyebilecek bi guc elde edebilesin..

ikincisi hic ampliye filan ugrasmadan powered hoparlor alabilirsin
(mackie srm 450 - jbl eon 15 G2 - rcf art 322 a vs...)

ucuncusu eger o kafede canlı performans olacaksa tahminimce elindeki digital mikserle surmen hiç mantıklı degil.(buyuk ihtimalle kayıt amaçlı bi digital masadır)

canlı performansta studer,digico,innova son gibi masalar tercih ediliyo ama bu masalarda kafeye fazla gelecek aletler muhtemelen seninki bunlardan biri degildir zaten..¿

2. el power ampli içinde forumun alım satımına bi yaz istersen belki bişeyler çıkar.

Geri