[Eski] Digidesign Wizoo'yi satin almis

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

evet bende duymustum.agizda dolasan bir lafta steinbergi de digidesignin alacagi.ben pek sanmiyorum yamahanin aldgini biliyorum.ama belli mi olur steinberg zaten uvey evlat gibi alan aliyor.

Onursal' Alıntı:
evet bende duymustum.agizda dolasan bir lafta steinbergi de digidesignin alacagi.ben pek sanmiyorum yamahanin aldgini biliyorum.ama belli mi olur steinberg zaten uvey evlat gibi alan aliyor.

Onursal senle ortak girip Native ide bizmi alsak ?Ne dersin.İddaa dan para çıkarsa ben sana haber veririm. :lol: :lol:

Digidesign ın Wizoo yu alması iyi olmuş ta şöyle bir problem cıkarmıki diye düşünmekteyim.Örneğin Wizoo Darbuka yeni versiyonlarında sadece Pro Tools tabanlı çalışabilirmi?Böyle bir durum söz konusu olabilirmi sizce.

Fijidesign, bence Wizoo'yu VST platformunu ogrenebilmek icin almistir. :mrgreen:

Fijidizayn'in Wizoo'yu yemesi degil, Wizoo'nun Fijidizayni "ham" yapma ihtimali vardir.

Bence WizooVerb, bulunabilecek en baba VST reverb... Acsinlar icine bir baksinlar, nasil yazilim yapiliyormus...

VST is da king.

Long live open standards!

Pardon ben de kendimi kaptırdım.

Sonuçta VST SDK herkese açık olduğundan VST pluginler aldı yürüdü, beleşe çok güzel efektler var. Umarım birgün Diji de aynı olaya girer.

ilterocktive' Alıntı:
Fijidesign, bence Wizoo'yu VST platformunu ogrenebilmek icin almistir. :mrgreen:

Yok abi onu biliyorlar zaten. 1999 yilinda VST adaptoru yazmisti icerden birisi belki ProTools'da VST kullanilir diye, ama sonra RTAS ile gitmeye karar verdi usttekiler.

Yahu biliyorum, latife yapmaya calismis idim. :)

1-2 gundur Fijidizayn forumuna musallat olmus durumdayim, gordugun gibi.

Geri