[Eski] D16 Group - SilverLine Group Buy

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

kn

Yeni üye
logo.jpg

Çok başarılı ve uygun fiyatlı plug-inleri olan D16 Group, SilverLine koleksiyonundaki plug-inlerde çılgın bir kampanya yapmış...

15 Haziran'a kadar SilverLine koleksiyonundan bir tane plug-in satın alanlar koleksiyonun geri kalanını -katılımcı sayısına bağlı olarak- ücretsiz alma şansına sahip oluyor.

Koleksiyondan özellikle Decimort ve Devastor'ı denemenizi öneririm. :)

Katılımcı sayısı şu an 885'e ulaşmış durumda, yani 4 tane ücretsiz plug-in cepte ama muhtemelen 1000'i geçecek ve serinin geri kalanını ücretsiz almış olacağız.

Bende seriden 3 plug-in vardı, artık onları satarım herhalde. :)

http://www.d16.pl/groupbuy

Katılımcı sayısı 1000'i çoktan geçmiş durumda. Bu durumda 1 plug-in fiyatına tüm koleksiyonu birden alabiliyorsunuz! :thumbup:

Bu plug-inleri çok başarılı buluyorum. Efekt kulvarında çok ciddi işler yapıyorlar. Fiyatlar ve kampanyalar aldatmasın sizi. Meraklıları kaçırmasın.

Kesinlikle! Zaten fiyatları da oldukça uygundu, bu kampanyayla resmen no-brainer olmuş.

Efekt plug-inlerinin yanında çok başarılı bir TB-303 klonu olan Phoscyon'u da çok beğeniyorum. Yakın zamanda bir de SH-101 emülasyonu yayınlayacaklarmış sanırım...

Mahcem' Alıntı:
Hmmm... hiç duymadım bu firmayı. Nasıldır bu pluginler, daha fazla kullanan bilen var mı? Örnekler?

M.

Yapılmak istenen müzik ile alakalıdır duymamanızın sebebi doğrudur. Daha çok elektronik müzik ile ilgili pluginlerdir. Techno,Trance gibi türevleri icra eden kişiler bunlar olmadan yapamaz. Misal duydunuzmu bilmiyorum Psychedelic Trance müzik vardır, birde onun türevleri vardır işte bu pluginler ile o müzik gayet güzel icra edilir. (techno,acid,drum&bass,trance...böyle gider)
Daha çok Roland TB 303 , TR 909 ve TR 808 lerin emulation'larından oluşan pluginlerdir. Bu vintage cihazların seslerine ihtiyacınız varsa durmayın alın derim. Fx'leride yine onlara yönelik distorsion,phaser,reverb vs gider.
Şu ana kadarki çalıştığım tüm DAW'lar ile gayet uyumludur nerdeyse tüm parametrelerin otomasyonları fişek gibi çalışır sorun çıkarmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=jIxBWhd2 ... ideo_title

Geri