[Eski] cubase ses kartı sorunu (Mbox)

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

antipsisik

Yeni üye
mboxım diger programlarda (protools-flstudio) sorun yapmazken cubase kartı gormuyor..

lakin 2 tane ses kartı kullanıyorum. digeri maudio midi klaveyemin uzerindeki (ozone)..bunu kullanmamın amacı mboxın multimedya ve midi calmadıgı , youtbe myspace gibi sitelerde muzik dinleyememem ve en onemlisi de 2 ayrı yerde kullanamamamdır.. Cubase Maudioyu sorunsuz goruyor fakat arada sample ratei kafasına gore degiştriyor...Her neyse benim amacım Mboxı Cubasede calıstırmak..
Sorun nedir sizce??

son surumunu yukledim mboxın
hala yapamadım
baska fikri olan var mıdır ?
2 farklı cubase icin denedim ikisi de gormedi buarada , fakat mesela fl de falan sorun olmuyor, hem mboxı hem muadioyu goruyor..

bende de mbox 2 var.

internetten filan müzik dinlemek vs. gibi şeyler için, digidesign sayfasından digi MME HELPER diye bi şey var onu indir.

indirince karşına bi sayfa çıkıcak.add,remove,quit gibi,

ordan mesela add diyip explorer'ı seçiceksin daha sonra update diyip quit diyince olucak.

yapmak istediğin bütün programlar için geçerli.ama genede dedikleri gibi asio driver ı biraz sorunlu.

fakat bu işlemi yaptığın takdirde olucaktır.

evet oluyo yalnız,
internet explorerda, diyelim ki myspaceden muzik dinlemek istiyorum, çalıyo fakat kapattıgımda explorerı inanılmaz bir dip gurultusu gibi bi ses cıkıyor.
cubase icin de aynı işlemi yapcam şimdi. Umarım olur da sanki bu işlemi pek tutmadım ..

bi bakalım
tesekkurler..

Geri