[Eski] Cubase Midi exportun farklı sequencerda kullanımı ?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

audiokoop

Yeni üye
Artık Cubase'de çalıştığım projelerimi bitmiş olanları,halen devam edenleri Cubase'den çıkarıp farklı bir sequencera taşıma kararı aldım.

Bunun için tüm Vst'leri uğraşarak teker teker midi kanallarına koymaya çalışacağım.

Ancak Cubase'de export midi seçeneğinde automation ,insert gibi seçenekler olmasına rağmen , export ettiğim midi dosyaları otomasyonlu olmalarına rağmen farklı sequencerlarda açtığımda midi lerde otomasyonlarını göremiyorum.

Nasıl yapmalıyım bir yol varmı ?

Cubase'in otomasyon bilgisini Cubase okur.

Henüz o cross-platform olayı oluşmadı.

Ya audio yapacaksın kanalı ya da tercih ettiğin DAW'da tekrar yapacaksın otomasyonu (söz konusu enstrumanı tekrar yükleyerek filan). Başka çaresi yok maalesef.

Bir de bunu tekrar tekrar sormana gerek yok. İstediğin şey imkan dahilinde değil henüz.

Allah bozmasın :p

Yok be abi uğraştıracak baya öyle gözüküyor. Audio olarak taşımak istemedim, tüm kanalları midi olarak aktarıp tekrar düzenlemeye çalışacağım.

Cubase'den Presonus'un adını bile hatırlayamadığım daw'ına mı geçiyorsun? Allah akıl fikir versin.
2 ay sonra Presonus bilmemneden Cubase'e projeleri nasıl aktarırım temalı başlıklarda göreceğiz seni demek ki. :)

Geri