[Eski] CUBASE LE - yardım

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

denizcik

Yeni üye
Herkese merhaba.

Pci ses kartımla birlikte verilen Cubase Le programını dizüstü bilgisayarıma kurmak istiyorum; fakat serial istiyor. Masaüstü bilgisayarıma ses kartı takılıyken Cubase serial istemiyor ve direk kuruluma geçiyor.

Bu sorunun bir çözümü var mı?

Sanırım serial cd üzerinde yazıyor, kurulum sırasında cd bilgisayarda olduğu için görememişsindir. Bir kenara not etmek gerek.

Elinizdeki Cubase LE versiyonu sadece beraber geldiği ses kartı bilgisayara takılıysa çalışır, aksi halde çalışmaz. Başka ses kartları ile de çalışmaz.

Bu başlığı Cubase forumuna taşıdım.

M.

Mahcem' Alıntı:
Elinizdeki Cubase LE versiyonu sadece beraber geldiği ses kartı bilgisayara takılıysa çalışır, aksi halde çalışmaz. Başka ses kartları ile de çalışmaz.

Bu başlığı Cubase forumuna taşıdım.

M.

Teşekkür Ederim.

selam

diger ses kartlari ile de calisir

aktivasyon numarasini

steinberg un kendi sitesinden

acount acmis olmaniz gerekir soft e licenser numarsi ile alirsiniz

bu key i soft elicenser activasyon ara yuzune girip serial i bilgisayariniza indierirsiniz

yada dongle takili ise dongle a ...

umarim yardimci olmustur

TC konnekt le beraber bir Cubase LE gelmişti ve serial; ses kartının driver cd sinin üzerindeydi.
Ses kartını bağlı olmadığı başka bir PC de de kurdum, full mu kuruldu tam hatırlamıyorum ama sağlam çalışmıştı.

arkadşlar cubase sx3de kayıt yapacağım.müzik hazır sadece kareoke yapar gibi şarkımı söyleyeceğim fakat yeni proje açtığımda müziğimi yüklediğimde müzik ince bir çizgi oluyor 1 snlik bir tak ediyor bitiyor.diğer müziğimi yüklediğimde ise gayet güzel çalııyor.ne yapmalıyım lütfen yardım edin...

Geri