[Eski] Cubase Key Editor Sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

ÖzkanMeydan

Yeni üye
arkadaşlar flde oldugu gibi cubasede key editörde cizgiler belirgin degıl yazarken notaları sorun oluyor bu durum belırgın hale getırmek mumkunmu bilen arkadas ayrdımcı olursa sevınırım.teşekkürler

eyw saol oldu birşey daha soracaktım kardeş diyelimki cubaseye dışardan waw şeklinde kick snare clap atıp kullanmak ıstıyoruz onu nasıl yapacaz

Ana arayüz, sağ tuş add audio track. Ses kanalını ekledikten sonra o kanalı seç ve file menüsü, import audio diyerek istediğin sesi al. Ya da herhangi bir pencereden sesi yazılıma sürükle bırak.

ek : Türkçe kullanımına özen göstermek lazım...

fl kullanıcısıyım cubaseye yenı gectim o yuzden orneklendırmelelrı fl uzerınden yapıyorum :)
wav dosyası olarak kıcklerı pıano rolde degılde normal fldekı gıbı kısayolmu dıyelım artık resım lınkledım ıns anlamıssınızdır anlatamıyorumda :D hanı o sesı attıkdan sonra trance house bır parcada kullancam oysa o sekılde atınca kopyalaıp kopyalayıpmı yapcam yan yana nasıl olcak

ÖzkanMeydan' Alıntı:
fl kullanıcısıyım cubaseye yenı gectim o yuzden orneklendırmelelrı fl uzerınden yapıyorum :)
wav dosyası olarak kıcklerı pıano rolde degılde normal fldekı gıbı kısayolmu dıyelım artık resım lınkledım ıns anlamıssınızdır anlatamıyorumda :D hanı o sesı attıkdan sonra trance house bır parcada kullancam oysa o sekılde atınca kopyalaıp kopyalayıpmı yapcam yan yana nasıl olcak

psygnosis FL kullanmamış hiç :)
Ben 2 yazılımı da kullanıyorum. Ama mantık Fruity Loops'daki gibi yürümüyor cubase'de, sana kullandığım 2 vsti önerebilirim.

1.Groove Agent (Sanırım cubase'in içinde geliyor.)
Elindeki sample sesleri padlere atayıp düzenlemesini yine key editorden yapıyorsun.
2.Izotope iDrum
Bunda FL Studiodaki gibi pattern editor var. Drum patternini dizip işini bitirince midi kanala gönderiyorsun midi drag tuşunu midi kanalına sürükleyerek. Bence FLin pattern editorunden daha kullanışlıdır.

"iZotope iDrum Kit Building" Youtube it.

Sevgiler.

Senin ilacın Beat Designer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-kzmCZVKSKg&feature=relmfu[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v6QqlHeGRnY&feature=relmfu[/youtube]

Geri