[Eski] CUBASE 5.1 PLUG-İN SORUNU

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

40Binkat

Yeni üye
Cubase 5.1 kullanıyorum ve yüklediğim pluginler programı açtığım zaman listede gözükmüyor.Sadece Steinberg'in kendi pluginleri var o kadar.Yüklediğim pluginler sadece Auto-tune Evo ve birkaç Waves plugini.Bunun dışında başka plugin yüklemedim fakat pluginlerimi ne görebiliyorum ne de kullanabiliyorum.Lütfen yardımcı olun acil bir durum söz konusu.Şimdiden teşekkürler :)

40Binkat' Alıntı:
Cubase 5.1 kullanıyorum ve yüklediğim pluginler programı açtığım zaman listede gözükmüyor.Sadece Steinberg'in kendi pluginleri var o kadar.Yüklediğim pluginler sadece Auto-tune Evo ve birkaç Waves plugini.Bunun dışında başka plugin yüklemedim fakat pluginlerimi ne görebiliyorum ne de kullanabiliyorum.Lütfen yardımcı olun acil bir durum söz konusu.Şimdiden teşekkürler :)

Pluginleri satın aldığın firma ile iletişime geç. Ya da Steinberg'i ara onlara sor.

Waves'ın eski sürümlerinin Internet Explorer 8 ile iyi anlaşamadığını duydum.
Waves plugin'lerinin son sürümlerini kullan. Güncelleme yap.
Çalışmazsa da Waves ile bağlantıya geç, diğerlerinin de dediği gibi.

Hi,

I've been looking for the answer since days and I found it alone...

At the opening of Cubase 5 you must go to devices\Plugins information, check that all your plug-ins are there.

If not, just click on the "VST 2.x Plug-ins Paths" tab and add this location

c:\Program Files\Waves\Plug-ins

http://www.wavosaur.com/forum/missing-waves-plugins-with-cubase-5-t854.html

"how to add waves plugins to cubase" sorusunu google'da aratırsan farklı sonuçlar bulabilirsin.

Merhabalar , sorunu halletinmi bilemiyorum fakat cubase 5 te vsti klasörü vst2 altında yenilenmiş ve adres olarak orası gösterilmiş. Senin yüklediğin pluginler eğer standart adres olan vstplugins in içine install oluyorsa cubase in içine girip oradan ikinci yol olan vstiplugins klasörünüde cubase e ekledinmi sorun ortadan kalkıyor. Belki bu yol senin sorununu çözer kolay gelsin....

Saygılar Sevgiler...

Geri