[Eski] creative audigy platinium 2 zs'de ön panel sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bloodbath

Yeni üye
arkadasimdan creative audigy platinium 2 zs ses kartini aldim. on paneli de var. ses karti ile on paneli baglayan 2 kablo var. bi tanesi spdif kaplosu digeri de adini bilmiyorum ama hard disk ve cd rom u birleştiren kablo benzeri bişey. sorunum su: ön paneli çaliştiramiyorum. acaba arkadasim eksik kablo mu verdi? Baska kablo olmadigini soylüyor. o zaman sorun nerdedir? yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tesekkürler...

Ayni urunu kullanan uyelerimiz var saniyorum, onlari beklemek lazim.
Ben bahsettigin karti hic kullanmadim.

selamlar..aynı karttan bende de vardı bir dönem..ön paneli kasaya bağlı halde çalışmıyor ise kasadaki güç kabloların eksiktir..karttan kaynaklanmıyor yani..ya bir adet güç kablosu al,yada şimdilik kasanda yeterli fan ın varsa birini iptal edip ön paneli bağla..sorunun çözülecektir..kolay gelsin..

kyd cok tesekkur ederim. bu kablo sanirsam arkadasimda vardir.(onda calisip bende calismadigina gore) ondan temin ederim. tesekkurler ilginize.. :)

sorun halledilmiştir. kyd senin dedigin gibi güc kablosu takili degilmiş boş da duran bir güç kablosunu on panele tatkim ve sorun cozuldu. Kyd sana cok ama cok tesekkur ederim... sagol..
baris

ayrica moderator arkadaslar bu topici yok ederseniz sevinirim nasil olsa sorun hallolmus durumda. :) amanin cok sevincliyim.. :D

bloodbath' Alıntı:
sorun halledilmiştir. kyd senin dedigin gibi güc kablosu takili degilmiş boş da duran bir güç kablosunu on panele tatkim ve sorun cozuldu. Kyd sana cok ama cok tesekkur ederim... sagol..
baris

rica ederim Barış,sorununun hallolmuş olmasına sevindim..topiği kapatmaya gerek yok bence..ihtiyacı olan birinin işine yarayabilir... :wink: kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri