Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
DazeJar' Alıntı:Rica ederim Onursal, sorunun ortada genelde onboard firewire ile problem yaşanıyor mesela benim bilgisayarımda da onboard 1394 var ve düzgün çalışmadı hatta hiç çalışamadı, neyse...
Tavsiyem hemen bir PCI 1394 firewire kartı al hatta VIA chipsetli olsun hiçbir problemin kalmayacaktır, eminim :wink:
grupmulanbu' Alıntı:Geçin bakalım dalganızı. İngilizce küfür dağarcığımdan birkaç nadide parçayı sarfetmek isterdim ama ortamın nezihliğini bozmak istemem. Şimdi siz gülün ama son gülen ben olacağım :twisted:
ilterocktive' Alıntı:İntel - Arap müziği uyumu dillere destandır, evet.
Ben bu onboard meretlerden iyice nefret etmeye basladim. Benim onboard LAN baglantisi nasil düdük öttürüyordu anlatamam. Modemi baglayamadim o ıslık sesinden.
Bir sonraki anakartımda hiçbir ekstra bağlantı olmamasına dikkat edeceğim. USB hariç.
grupmulanbu' Alıntı:Geçin bakalım dalganızı. İngilizce küfür dağarcığımdan birkaç nadide parçayı sarfetmek isterdim ama ortamın nezihliğini bozmak istemem. Şimdi siz gülün ama son gülen ben olacağım :twisted:
DazeJar' Alıntı:Onursal,
Birincisi almış olduğun 1394 multi port olmasın yani USB desteği vermesin sadece 1394 firewire olmalı, ikincisi bios dan onboard 1394 disable etmelisin.
Bunların dışında Ağ Bağlantılarımda 1394 kapanacak, 512 Samples/Buffer'ın altında çalışma, mümkünse internet bağlantısı ve herhangi bir virus tarayıcı aktif olmasın... şimdilik aklıma gelenler bunlar.
VST Audiobay -Expert altında Audio Prioitry ''High'' Preload Amount ''2Seconds'' Lower Latency, Multi Processing ve Adjust for Record Latency seçili olacak. Cubase SX 3 son update mi? ayrıca ses kartının son driver ı olduğundan eminmisin?
XP Service pack 2 yüklü mü? Bilgisayarına başka ne gibi donanımlar bağlı? Kaç adet HD var ve SATA mı PATA mı? jumper ayarları doğru mu?
Ayrıca olayın RAM ile ilgisi yok...
Kolay gelsin