10 sene Turkcell kullandım, son 1,5 yıldır evimde turkcell ile pencere kenarına gitmeden görüşme yapamıyordum(arkadaşlarım farklı telefonları dahil), kendilerine bildirdim, ilgilendiler geri aradılar 10 gün düzeldi ama sonradan eski tas eski hamam, değişen bir şey olmadı.
Vodafone a geçtim, faturam düştü(aynı konuşma sürelerine göre kaba hesapla yüzde40 civarı), evde bulunduğum zamanlardaki konuşma kalitem arttı, diğer bulunduğum ortamlardaTurkcellden bir farkını göremedim.
Bence çok önemli bir noktada internet paketi ile ilgili, vodafone internet paketi diyelim 1gb aldınız, kota doldu ama bağlantınız hala var, hız çok düşsede hala bağlantınız var ve ek ücret yok.
Ek ücret olmaması neden önemli; telefona geçen bir program yükledim 900mb veri almış vermiş haberim yok, kendi kullanımlarım vs. 1gb dolmuş, ve ben hız yavaşlamasından noluyor diyip işe uyanıyorum, diğer operatörlerde sanırım internet hızı aynı hızda devam ediyor, ve kotayı geçtiğinizde benim durumumda şöyle 200-300tl sürpriz fatura ile karşılaşabiliyorsunuz. Vodafone da kotayı aştığınızda ek fatura yok, sadece hız düşüyor.
Bakalım ileriki aylardada vodafone memnuniyetimi koruyabilecekmiyim...