[Eski] bir sapık

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

roni-aran

Yeni üye
Msn den bir kız arkadaşı sürekli rahatsız eden bir sapık var.ona ait bilgileri bulmamız mümkünmü.Yani sadece olayı adliyeye taşımak istemiyoruz şimdilik.Hotmail inde gözüken isim ve bilgiler yeterli olur sanırım.msn de konusurken yada başka bir şekilde bulmamız gerek.

IP bilgisinden biryerlere ulaşmak çok zor. Önce kendine şu 2 temel soruyu sor;

. Orada yazılı isime sahip dünyada kaç kişi var?
. Mail hesabını açarken yazdığı (isim, soyisim, doğum tarihi vs) bilgiler doğru mu?

Ben şahsen sapıklık yapacak olsam, kendi bilgilerimi yazmazdım ve çok paranoyaksam gidip bir internet kafeden (paranoyaklığım arttı: hatta her gün başka kafelerden) internete bağlanırdım :wink: Tek mantıklı yol, çocuğu bi şekilde buluşmaya ikna etmek ve boom :mrgreen:

Kisisel bilgilerini gormen mumkun degil. Microsoft yasal yollardan karar cikmadigi surece kisinin kimligini sakli tutuyor. Kisinin hesabini elegecirerek bilgilerini ogrenebilirsin sadece, ki bu da bildigin uzere yasal olmayan bir islem.Su an zaten herhangi bir yontem ile MSN hesabini ele gecirme diye bir durum soz konusu degil. Tek secenek kisinin bilgisayarina girmek ve yazilanlari kaydedip aradan sifresini bulmak.TC yasalarina gore artik bu bir bilisim sucu sayiliyor ve 3 yildan 6 yila kadar hapis cezasi istemiyle yargilaniyorsun.O yuzden aman dikkat.

Arkadasin neden engelleyip bu kisiden kurtulmayi denemiyor? Yani bu kisinin ismini ogrenmek konusunda kararli? Rahatsiz ediyorsa engeller, olay biter. Sonucta sanal ortam, en fazla ne gibi bir sapiklik yapabilir.(Aslinda baya genis bir konu..) Ha devamli olarak farkli bir mail ile geliyorsa, geldikce engelleyecek. Tek yapabilecegi bu su anda.Baska bir secenek yok benim aklima gelen. En temizi listesinde cok fazla kisi yoksa, siradan hepsine birer mail gonderip yeni bir MSN hesabi almak.Ha sadece listesindeki kisilere gondermesine ragmen malum sahis hala geliyorsa, guvenilirliklerine gore listesindeki siradan gozden gecirmesi lazim.

Evet haklısınız ama birseyi söylemeyi unuttum sapık a ait birden fazla hesap var. ama sanırım msn adresini değişmek en mantıklısı .Genede arkadaşım sözkonusu kişiyi deşifre etmek istiyor.Merak işte :D

Tam benlik olay. Elektronik olarak değil, adamı punduna getirmek amaçlı plan için... Bir şekilde adamı buluşmaya ikna edip, 5-6 arkadaşla pusuda bekleyip güzelce pataklamak çok keyifli olurdu. Sonra arabanın arkasına bağlayıp... neyse çok ileri gitmeyeyim. :twisted:

Atalay' Alıntı:
Tam benlik olay. Elektronik olarak değil, adamı punduna getirmek amaçlı plan için... Bir şekilde adamı buluşmaya ikna edip, 5-6 arkadaşla pusuda bekleyip güzelce pataklamak çok keyifli olurdu. Sonra arabanın arkasına bağlayıp... neyse çok ileri gitmeyeyim. :twisted:

Arabanın arkasına bağlayıp avatardaki hızı yapmayı düşünmüyorsun dimi Atalay... :shock:

:D:D:D

Atalay' Alıntı:

yada buluştuktan sonra adamı alıp printer a sokup renkli fotokopisini çıkarttıktan sonra kışın soguk gününde adamı soyarak denize atıp çıkarmak ve kalıp şeklinde adamı alıp yeni yapılan bir binanın inşaatında demir niyetine kullanarak ....

Esential net tools diye bir program var . Normalde uzak ağ amaçlı kullanılan bu program sayesinde bağlanılan bilgisayarın masaüstü görüntülenebilir, kendi masaüstünüz gibi kullanabilirsiniz.

İp öğrenenmenin en kolay yolu ise hedef bilgisayarla data alışverişi yaparken cmd.exe yi çalıştırmaktır.

Benzer bir hatıram olduğu için zamanında bunları öğrenmek zorunda kalmıştım.

Fusion' Alıntı:
Esential net tools diye bir program var . Normalde uzak að amaçlý kullanýlan bu program sayesinde baðlanýlan bilgisayarýn masaüstü görüntülenebilir, kendi masaüstünüz gibi kullanabilirsiniz.

Ýp öðrenenmenin en kolay yolu ise hedef bilgisayarla data alýþveriþi yaparken cmd.exe yi çalýþtýrmaktýr.

Benzer bir hatýram olduðu için zamanýnda bunlarý öðrenmek zorunda kalmýþtým.

Fusion, karþý tarafta bahsettiðin yazýlýmýn eriþtiði port(lar) açýk olmadýý sürece ve o portu dinleyen karþýlayýcý bir yazýlým olmadýðý sürece, IP numarasýný bildiðin bir bilgisayarýn masaüstüne eriþemezsin, yani yok öyle bir þey.

cmd.exe ise sadece konsol açar. Kimse hakkýnda bir bilgi vermez, sadece dos prompttur.

Gerekli hız itinayla yapılır kardeş !

Fotokopisini çıkartmadan orjinaliyle işi bitirmek lazım.

Şiddet ve cinayet neredeyse farz olacak tööbe tööbeeeee!!! :evil:

İp öğrenenmenin en kolay yolu ise hedef bilgisayarla data alışverişi yaparken cmd.exe yi çalıştırmaktır.

Yapan birini izlemissin sanirim. Konsolu acip netstat -an yaptiginda o anda aktif hareketleri gorursun. Bunlardan biride merak ettigin kisinin IP'sidir.Bilgisayarinda acik bir port yoksa IP'sini ogrenmek hicbir ise yaramaz. Ha ADSL mi kullaniyor, 56k mi onu ogrenirsin sadeece :)

Esential net tools diye bir program var . Normalde uzak ağ amaçlı kullanılan bu program sayesinde bağlanılan bilgisayarın masaüstü görüntülenebilir, kendi masaüstünüz gibi kullanabilirsiniz.

Essential Net Tools cogu bilgisayarda farkinda olunmadan acilan 139 nolu portu kullanir ve bu Microsoft'un dosya paylasimi icin kullandigi porttur. Eger ki sahis dosya paylasimini aktif hale getirdiyse ve buna bir sifre korumasi koymadiysa size dosya sisteminde gezme imkani saglar. Boyle bir olay yasal degildir ve kisilik haklarina saygisizliktir.
Programin yapabildigi tek sey budur, karsi tarafin masaustunu goruntulemenizi falan da saglamaz.Normalde uzak ag amacli bir kullanimi da yoktur.

Atalay seni solladım geride kaldın bak!!
dsc01679.jpg

Ahahhaaaaa!!!! Süper. Uçan cisimler için yavaş ama!

Ben arabamda turbo varken (benzin fiyatları fırlamadan evvel) avatarımdaki hzı yapmıştım ne yazık ki resmini çekmeyi akıl edemedim. Teoride gerçek, şu anki standart modifikasyon için 20 km aşağısı geçerli. Evvelki avatarımdan hatırlayanlar görmüştür.

Konu dağıldı, kardeş, adamı buldunuz mu yoksa hattan sildiniz mi ? Bizim seketere de dadanan biri var onunla uğraşıyoruz.

Roni geçmiş olsun..çok can sıkıcı bir olay..artık rahatsız etmemesi enteresan yalnız..acaba buralarda biryerlerdemi sorusunu sordurttu valla bana :D başlıkları okuyor olmasın.. :?: Atalay'ın hız göstergesinden sonra susmuş o belli..(off çok kötüyüm ya :twisted:..zan altında kalmasın kimse şakadır bu şaka :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri