[Eski] avoites simulator Yardım !!!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bence önce dil bilgisi öğrensen daha iyi olur.
Yada boşuna foruma yazmadan önce benim gibi Google'a yazabilseydin emin ol daha hızlı yanıt alabilirdin.

Senin aradığın simülatörü Avolites' ın sitesinde veya burada bulabilirsin.

Yanlış anlama lütfen ama Pilot 2000 ile bu masa arasında dağlar kadar fark vardır. İngilizce biliyorsan sitedeki kullanma kılavuzlarından öğrenebilirsin.

:!

bu arada kullananların dediğine göre pilot 2000 avlites e gore lanet bir aletmiş pilot karmaşık diyorlar avolites e göre

Anladığım kadarı ile sen Avolites'ın simülatör programını değil de; programı ve masayı kullanmayı öğrenmeye çalışıyorsun, doğrumu anladım?

:D

Doğru Anlamışşın program elimde zaten var pratikte cok farklı bu masa bilgisayarda farklı seyler var cözemedim açıkcası truss kurmak ir sıkıntı robotlara adres vermek farklı bir dert ben bunu soruyordum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ??

sana cevap verbilmek için üye oldum simdi cevaplıyorum:simdi o simulatorde robot koymakta truss koymakta gayet basit tabi bu işi bilene ve anlyana zaten boyle her onune gelen ben ısıkcıyım masacıyım diye zıplıyo ortaya.bence once doru durust adam gibi sistem kurmayı ogrenin sonra simulatorlerle ısık yapmayla ugrasın.kaldıki daha dunyanın en basit ve karmasık olmayan simulatorunu kullanamıyosun bide ısık yapıcan=))) ilginç.he bu arada bilgisayarda ki pearl simulatörüyle normali arasında hiçbir fark yok

Merhabalar.Öncelikle bu siteyi yeni kaşfettim.gerçektende çok şanslıyım.Bu kadar bilgili kişinin bir arada olduğuna şaşırdım...
Bu arada Avolites hakkında yardım almak istersen,ne öğrenmek istediğini açıkla yardımcı olmaya çalışayım.Ben diğer arkadaşlar kadar prof değilim bu işte.Ama 4 senedir Azure 2000 Ve Pearl ile çalıştım.Yardımcı Olmak isterim...

Geri