[Eski] Allen & Heath ZED-436

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

birdenbire

Yeni üye
Allen & Heath ZED-436 tonlamalarda yetersizmi kalıyor anlamadım daha önce YAMAHA G36 kullanıyorduk mükemmel di.Sistemle alakdarmıdır yardım

Bahsettiğiniz mixerlerin pre-amplileri pek kaliteli değildir. Yetersiz kalması normaldir dolayısı ile. Tabi sistemle de alakalı olabilir, akustik ile de, kurulum ile de, müzik yapan grup ile de...

Bu işle ilgili o kadar çok faktör var ki, siz en iyisi biraz okumak ile başlayın.
İngilizce'niz varsa yüzlerce kitap var, buradan bakınız:
http://www.plsnbookshelf.com/catalog/index.php?cPath=24

Türkçe için de şu an mevcut tek kaynak Ufuk Önen:
http://www.idefix.com/kitap/ses-kayit-v ... 6KDCX3H18G

Teşekkür ederim ilgilenmeye başladım...Ama sorun bu mixer takıldıktan sonra başladı.Birde 2 adet efektör kullanıyorum 1.yamaha rev100 diğeri behringer ikisi açıkken salonumda ve referans monitörümde bir fısıltı peydah oldu behringeri kapatınca azalıyo ama tekrar yükselerek geliyoo. Yardım için teşekkürler

Bir işin içinde behringer varsa o işten hayır gelmez zaten. Kullandığınız mikseri bende test ettim bir kaç kez. Gerçekten tonlama da pek başarılı değil.Böyle ucuz serilerde soundcraft daha başarılı diye düşünüyorum.

İnan kurum olduğu için bişey diyemedik yani bilirsin devletin dediği oluyo biz sadece kullanıyoruz ama sonra ihale bize kalıyo...Mikser ve efektörler haricinde salon içinde kullanılan sistem ve gereksinimleri kaliteli belki bilirsiniz ATEMPO şirketi kurmuş burayı elimi neye atsam yamaha serisi yada markası fena değiller şimdilik idare ediyoruz.Ama bu ZED olayı kötü oldu

Atempo sistemi kuran şirket.Bizim salon yeni tadilattan çıktı.Behringer i başka şirket kurdu şirketide bağlı bulunduğumuz kurum önerdi.Şimdi kumanda odası arap saçına döndü.Bir uyumsuzluk var.

Eski mixer YAMAHA GL24 eskiyi kullanmak isteriz ama biliyosun devlet kurumu kullanmayacaktın neden aldın der.Şimdi çözüm olarak YAMAHA yı referans alarak diğer mixere bağlıcaz ama olay biraz kafamızı karıştırdı teknik olayları tam bilmiyoruz işin gerçeği bağladığımızda sistemlere bir zarar veririm diye korkuyorum.

Geri