[Eski] Istanbul Anadolu Yakası Apple Servisi?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Mahcem

mahcem.com
Arkadaşlar sonunda beklenen oldu ve benim MacBook Pro bu sabah cortladı, ve tam içinde son gelmiş olan ve kopyasını almaya fırsat bulamadığım emaillerle beraber. Zaten bir süredir ekran alttan saçmalıyordu ama katlayıp tekrar açınca düzeliyordu. Ama bu sabah artık yemez dedi :)

Şimdi bunu acilen yaptırmam lazım.

Istanbul'da öncelikli olarak Anadolu yakasında, ama Avrupa yakasında da olursa hayır demem, tanıdığınız bildiğiniz camiadan bir servis var mı bunu bana acilen tamir edebilecek? -yani ideal olarak bugün yapıp verebilecek?

M.

Mahcem abi anadolu yakasında yazıcıoğlunun ordan yukarı çıkarken bir apple servis var İRİS- bilma diye. Son görüştüğümüzden beri makina değiştirmedinse Mahcem abi , senin makinanın yedek parçaları adamda mevcut. Avrupa yakasında metrocitynin hemen arkasında MACSERVİS diye bir yer var. orasıda çok iyidir.

Mac servis
0212 280 77 11 Mustafa ve Murat beyler ilgileniyor.

İRİS-bilma
0216 330 20 43

Zeki kılış firma sahibi ve yetkili

Sağolun arkadaşlar, Lydia'nın sahibi çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı çıktı, beni onlara yönlendirdiler. Bilgisayarın sadece ekranı gidik değil, anakartta bir numara var, zira öndeki beyaz LED de saçmalıyor. Umarım fatura acıklı olmaz, ama ufak bir hasarla kurtaramayacağım da ortada gibi görünüyor :(

Yarın idareten işi görmek için bir Mac Mini filan satın alabilirim. Kader :/

Bu arada Mac Mini'ler hakkında tecrübesi olan var mı? :)

M.

Mac mini tamamdır. Macbook tan farkı yok hatta daha hızlı diyebilirim. Production olarak kullanmadım ofis ve internet için fazlasıyla yeterliydi. benim kullandığım core 2 duo bir makinaydı.

Logic board'da sorun olduğu ortaya çıktı. Yenilenmesi 761$ :?

Arkadaşlar tamir edebilir miyize bakıyorlar, inşallah olur. Yoksa şemsiye valla :(

Ben de bu arada sanırım gidip bir Mac Mini alıp işe devam edeceğim. Her halükârda lazım olacak.

M.

Geri