[Eski] codec problemi??

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

djem

Yeni üye
elimde arkadasimin yapmis oldugu animasyon var.. sesleri ve muzigi yaptim, ustune yapistirma islemini o yapacak, fakat ben simdiden meraklanip yapistirmak istedim filme sesleri.. sony vegasi kurdum ne mumkun.. deliricem nuendoda acilan film vegas'ta acilmiyor.. hata da vermiyo sudur diye.. VirtualDub-1.6.10 kurdum convert ediyim baska bi formata diye..o da asagidaki uyariyi verdi..

VirtualDub Error
----------------------------
Couldn't locate decompressor for format 'DX50' (unknown)

VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable.
---------------------------

ne yapabilirim??

tessekkurler..

Hatırladığım kadarıyla DX50,DivX 5.0 anlamına geliyor güncel DivX codec'lerini kurman sorunu halledebilir.

evet otante,
virtualdubta oyle dedi, DX50.. bende nedir diye arastirdim.. bi forumda bahsediyolar ve ffdshow oneriyolar.. nafile bende bi ise yaramadi :cry: ,

cevap icin tessekkurler..

budur abi :)
cok sagolasin, ilk verdigin linkteki codec'i download ettim, divx 6 yi kurdum ve sorun halloldu..

tessekkurler..

berk bu verdigin adreste sakarya universitesi, adapazari meslek yuksekokulu'nun sayfasi cikiyor, codec pack orada bi yerlerdemi :roll: ?

hmm kaldirilmis :(
yahoo da Ufkabakan diye bir arama yaparsan, kesin bulursun, malasef baktim bende arsivime kopyalamamisim. En son 4 uncu versiyonundaydi.
baktim divx hizmeti veren sitelerin download kisminda mevcut(uyeysen)

kolay gelsin

berk

Geri